Verandakos, for sure!!

Dagen i går startet med at jeg tok en liten joggetur kl. 8:30. Det var virkelig ikke en god joggetur. Jeg tror beina mine begynner å bli slitne og vonde etter å ha løpt så mye på asfalt, så det er på tide å finne en variasjon. Jeg tenker jeg får løpe den bratte bakken opp til hytta i dag - det blir bra med litt intervalløping også! Deretter trente jeg litt styrke før jeg dusjet.

Senere på formiddagen satte hele familien seg i bilen, med meg som sjåfør, og det var på tide å finne veien til de vi hadde vært barnevakt for før (de har flyttet). Det var utrolig koselig å se dem igjen. De hadde fått et utrolig stort og stilig hus!

Analin og meg utenfor huset deres.

Da klokka nærmet seg 21:00, kom vi hjem. Da kom naboene på besøk, først Anne May og Petter, og jeg spilte litt tv-spill med Petter og Analin; Diddy Kong Racing. Vi låner spillet av Sunniva, og det vekker så gode minner fra "gamle da'r" :) Senere kom Iselin da Petter måtte gå og legge seg, og vi hadde planlagt å se en film. Vi lette etter en bra som alle ville se, men vi fant ingen. Dessuten begynte det å tordne, så vi satte oss heller ute på verandaen sammen med mødrene våre og spilte kortspill. Pappa så på helt til han også la seg.

Åh, skal si jeg ikke angrer på at det ble verandakos fremfor film! Hvis du har fulgt bloggen min en stund, vet du at kort- eller terningspill på verandaen i solnedgangen er virkelig sommeridyll for meg (hvis ikke, finner du noe interessant her)! Vi spilte sommerspillet vårt hele kvelden og til langt over midnatt; Tress&Flush. Hvis du ikke kan dette kortspillet, anbefaler jeg deg på det sterkeste å lære deg dette!

Verandaen vår!

Det var så gøy å spille dette i går. Vi lo og lo og lo! Jeg lo så jeg fikk helt vondt i magen, og enda klarte jeg ikke å stoppe latteren! Og slik var det med alle - no doubt! Vi lo av ting som kunne ha skjedd (Anne May), ting som faktisk skjedde (meg), kommentarer (mamma), "vakker" synging (Analin) og selve latteren (Iselin)! Haha, åhh, når jeg skriver det her, klarer jeg ikke stoppe å smile!

Jeg husker ikke helt hvordan kortspillingen gikk, men det er så klart ikke det som er det viktigste; det er samholdet i vårt naboskap som er selve verdien. Vi nevnte det faktisk i går; det er godt vi bor her vi bor - så avsidesliggende - for vi ler seriøst høyt!! Vi hadde sikkert fått høre at vi måtte holde munn flere ganger hvis vi hadde bodd i et tett nabolag, tro meg! Selv om vi klarte å knuse et glass og at en stol nesten ble brukket, hadde jeg en fantastisk herlig kveld i går. Tusen takk for gårsdagens verandakos! Det skal virkelig MYE til for å toppe det!

Solnedgang ved Askerud Gård!

Ta vare på deg selv!
~ Bella

"I'd rather enjoy the things I have right now, than die following the goals that I'll never reach"

Kommentarer

  1. Det hørtes kjempekoselig ut! Vi må også finne på noe en dag, noe mer enn bare film. Vi må bade i solnedgang, deretter skal kortspill, middag og kakao vente på oss :D Er du ikke enig?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!