Bellas fot-spesial!

Jeg kan nesten ikke bestemme meg for om det har vært fint eller dårlig vær i dag. Det har skiftet mellom sol og skyer hele tiden...

I dag har mamma og jeg stelt føttene våre! Jeg har lest i et MAG-blad om hvordan man skulle ta vare på føttene sine, og da var dette en ideel dag å gjøre dette på verandaen. Og her tenkte jeg at jeg skulle gi deg oppskriften!

Her står jeg med oppskriften tatt rett ut av MAG-bladet!

FOTBAD:
Først tar du et fotbad for å mildgjøre føttene dine. Her kan du ev. legge oppi brusetabletter hvis du har - salisylsyren skal visstnok virke godt. Hvis du ikke har det, kan du ta mitt eksempel; finn noen grove sandkorn - det virker godt for hard hud. Beveg på tærne og hælene i fotbadet for å oppnå best mulig effekt.

Gjør som meg; finn småstein ute!

Deilig fotbad i 15 min!

SKRUBBE FØTTENE:
Når du har hatt fotbad i omtrent 15 minutter, er det tid for å skrubbe føttene! Her kan du bruke skrubbekrem, og masser hver fot i rundt fem minutter. Deretter kan du bruke en hudfil, eller hva man kaller det, for å få vekk ekstrahud.

Skrubbekrem.

FÅ VEKK MISFARGE:
Av neglelakk med sterke farger, kan neglene bli misfarget. Da kan du bruke sitron til å gni på neglene. Jeg prøvde meg ikke på dette, for jeg hadde ikke sitron hjemme, men gjerne prøv, og fortell meg hvordan det funket!

NY NEGLELAKK:
Dette sto ikke i oppskriften, men det skader jo ikke føttene av den grunn! Husk å ta på en blank lakk først - da slipper du å misfarge neglene dine, som nevnt i forrige avsnitt! Ta også gjerne to lag av den lakken du skal ha på. neglelakk styrker neglene dine, og er derfor godt å ha hvis du ikke har så sterke negler - som meg.

Jeg har akkurat fått på meg neglelakk!

FOTKREM:
Helt til slutt kan du påføre en fotkrem. Heller ikke dette hadde jeg, men jeg brukte en litt tykkere krem istedenfor, og det ga jo et veldig bra resultat det også! For å vedlikeholde føttenes hud, for at de skal holde seg myke og smidige, påfør alltid fotkrem etter at du har dusjet.

Herlig avslutning!

That's it; Bellas fot-spesial! Jeg håper det kom litt til nytte, i alle fall, hehe.
Så, hva syns du?

Take care!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!