Will & Grace-kveld hos Silje!

Kjøreturen hjem igjen var helt forferdelig. Jeg satt med hjertet i halsen og småskrek mens jeg så vekk fra veien. Jeg var vitne til mange drap. Drap på stakkars små froskeliv.

I dag var det fotballtrening i regnværet. Åh, som jeg gledet meg; absolutt ikke noe vær lar meg komme på latere tanker! Dessuten syns jeg at jeg har en bra periode hvor jeg er fornøyd med egen innsats! Nå mangler jeg bare å få kondisjonen på topp, hehe. Treneren spurte meg faktisk om jeg ville være med på høstens første seniorkamp borte mot Hallingdal!

Deretter kjørte Silje, Analin og jeg hjem til Silje hvor vi tok en varm og god dusj. Julie kom også etter hvert, og vi fikk stekt oss pizza og laget Brownies. Julie kunne jo dessverre ikke spise dette, så hun hadde kjøpt eget godteri + at Silje hadde laget saftis til henne! Det så faktisk veldig godt ut, og så med de praktiske isholderne da!

Analin og jeg har akkurat dusjet. Vi venter på at Julie skal komme!

Analin passer på pizzaen!

Vi fikk omsider satt på Will & Grace, og det var så herlig bra episoder!! Vi får høre historien om den første daten til Will og Grace og hvordan Karen møter Rosario, daten til Grace med seks tær og mannen som datet både Will og Jack, haha! Virkelig gode episoder, altså!

En liten pause fra Will & Grace-episodene.

Hygge!

Til slutt må jeg fortelle at jeg har nettopp fått sansen for en ny artist! Hennes artistnavn er Melody Gardot og hun lager klassisk jazz. Her kan du finne en sang jeg aldri ble lei; jeg spilte denne samme låta i langt over en time i dag (sangen heter Baby I'm A Fool)! Rett og slett nydelig, ikke sant?

Hva syns du om Will & Grace og Melody Gardot?

Takk for en herlig kveld, jenter! Jeg koste meg fantastisk mye i deres selskap :)

Ta vare på deg selv!
~ Bella

"I am so sorry, Grace. (...) You owe me 20 box!"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!