Jentedag + øvelseskjøring.

Jeg er lei for en litt sen oppdatering, men det har vært veldig mye i det siste, og det er først nå, klokken ett om natten, jeg endelig har tid til å skrive et blogginnlegg!

På lørdag møtte jeg Ingrid Helene, Hanna og Sunniva, og det var så fantastisk koselig å møte dem igjen! Ingrid har jeg ikke møtt siden i fjor og Hanna har jeg ikke hatt ordentlig kontakt med siden ungdomsskolen (altså bortsett fra korte hilsener på fredagsøvelsene med Heggen Gospel da). Vi avtalte at de måtte komme og besøke oss på hybelen vår en dag når Ingrid er ferdig med å spille inn filmen hun er en hovedrolle i - helt seriøst; hun skal gå på den røde løperen, og filmen vil bli vist på kino i Drammen og andre i lokalområdet! Filmen heter Giftig Mønster og har premiere en gang i 2011! Hvor kult er ikke dét?!

Om kvelden ble Sunniva med hjem til oss, og vi tok en liten treningstur og spilte kort med mamma. Utrolig koselig!


Etter treningsøkten!

I dag morges (egentlig i går, siden klokken er over midnatt) tok jeg en ny treningsøkt - jeg syklet intervaller og pushet meg veldig hardt! Det trengte jeg virkelig. Deretter trente jeg styrke. Ahh, skal si det var deilig!

Så var det på tide å spise frokost! - klokka halv tre, haha. Videre tok pappa og mamma meg ut på en ny kjøretur. Denne gangen øvelseskjørte jeg til Oslo hvor mormor bor. Veldig koselig å se henne igjen! På vei hjem fikk mamma SMS om at Lærke med familien hadde kommet hjem til oss. Vi fortalte dem hvor husnøkkelen befant seg og sa at de bare kunne føle seg som hjemme. En halvtime senere kom vi hjem, og ble møtt til te og servert bord, haha! Kjempekoselig! Ikke lenge etter kom naboen på besøk med alle kattungene. Åhh, de er så nusselige!!

Se hit da!!

Awwwwwwww :)

Etter en herlig stund hvor jeg fikk pratet med Lærke og foreldrene, måtte de dra. Deretter måtte jeg ordne en ting før jeg endelig kunne komme meg ned på rommet mitt.

Og her sitter jeg. Men nå er det på tide å legge seg. Pappa har bursdag i morgen, og jeg må stå opp ufattelig tidlig i morgen så jeg kan gi ham frokost på senga (det er blitt en tradisjon opp gjennom årene) - han står vanligvis opp rundt 8-tiden! Jeg håper han kan bli liggende litt lenger i morgen, slik at jeg slipper å stå opp tidligere enn 8-halv 9-tiden. Vil jeg seriøst klare det?? Ønsk meg lykke til, haha! <3

Take care!
~ Bella

Kommentarer

  1. veldig koselig dag! :)) <3 digger bloggen din! :D:D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!