Trøbbel med dataen!

Nå merker jeg at jeg ble lettere småirritert! Denne ettermiddagen hadde jeg vært SÅ flink til å sette meg ned og skrive videre på det forrige blogginnlegget ("Hektiske dager"). Jeg hadde egentlignemlig ikke kommet lengre enn til onsdagen, så jeg skrev ferdig torsdag, fredag, lørdag og søndag. Dette brukte jeg seriøst hele ettermiddagen på - flere timer! - for du vet jo at jeg bruker drabelig lang tid på hvert eneste innlegg. Jeg ble ferdig ett kvarter før kveldsmat, og jeg var så fornyød med innlegget! Eller, om det ikke var så bra, hadde jeg iallfall endelig fått oppdatert! Jeg publiserte det og stakk ned til sosialiteten.

Og nå da jeg kom opp igjen senere samme kveld og skulle sjekke statistikken på bloggen siden jeg la ut innlegget og andre bloggting, legger jeg plutselig merke til at dataen ikke hadde catchet alt det jeg hadde skrevet fra tidligere i dag: All oppdateringen fra torsdag og til og med søndag var sporløst forsvunnet. ALT! Med ett kjente jeg en irritasjon blandet med en dyp skuffelse strømme inn i meg. Alt jeg hadde gjort denne ettermiddagen var borte og forgjeves. Jeg mener; når jeg e-n-d-e-l-i-g tar meg tid til å vie ordentlig tid med dataen på dagtid, skjer dette?! Argh, det er skikkelig frustrerende!

Men jeg orker ikke å skrive det om igjen. Det får bare bli et hakk i livet mitt akkurat der. Jeg skylder på dataen min; den funker ikke som den skal lenger. Jeg må derfor labbe rundt til vennene mine her på skolen og, så høflig som jeg kan, spørre om jeg kan få låne deres. Det funker å bruke min egen, men da ser jeg nesten ikke hva som står på skjermen; jeg må nemlig ha ansiktet 5-10 cm fra skjermen, myse med øynene, og enda ha problemer med å se hva som står der. Da jeg skrev tidligere i dag fikk jeg låne Malin sin, men nå bruker jeg min egen. Derfor beklager jeg hvis det er noen skrivefeil i dette innlegget, men da vet du iallfall årsaken. Likevel, dette er jo skolepc'en fra videregående, så det var jo egentlig bare matter of time før den skulle krasje. Jeg har tenkt til å kjøpe meg en ny data i høstferien.

Vel, nå tenkte jeg at jeg skulle ta kvelden; først skal jeg ta kveldsstellen før jeg må ned og henge opp klærne jeg har vasket i kveld. Klokken nærmer seg midnatt, og det er jo da jeg vanligvis er der nede for å vaske også. Æsj, jeg burde prøve å bli flinkere til å vende meg av dette - jeg er så flink til å skremme meg selv opp. Her forleden var jeg faktisk nødt til å synge mens jeg var der nede for å holde meg selv med selskap! Så ille var det faktisk. Jaja, jeg får gå ned nå så blir jeg ferdig med det...

Ha en god natt!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!