God ettermiddag!

Hei igjen! Jeg rekker et lite innlegg rett før middag!

Nå har jeg campet meg plass inne hos Anna med hennes data, og jeg storkoser meg med å høre henne spille fiolin mens jeg selv akkurat har sett på bildene fra fjorårets folkehøyskoleår. Det gir meg en merkelig følelse; at jeg har det så fantastisk bra i år sammen med de flotte menneskene her, samtidig som at jeg hadde et utrolig fint år i fjor også. En følelse blandet med en fantastisk herlighet siden jeg har det så utrolig bra nå, samtidig som en tristhet som nesten får meg til å gråte ved tanken på alle minnene og menneskene jeg ble kjent med i fjor. Det var jo da, altså i fjor, jeg virkelig ble kjent med meg selv og tok meg selv, mine behov og min utvikling på alvor.

I kveld skal SSS, altså klassen min, ha konsert for resten av skolen! Det blir utrolig spennende - dette er jo første gang de andre elevene hører stemmen min! Bare jeg får en god oppvarming, satser jeg på at det vil gå bra. Jeg merker iallfall at jeg er spent!

Angående push-ups-straffene mine, går det....vel, la meg si at jeg merker jeg har blitt sterkere i brystet og armene! Jeg skal jo prøve å vende meg av å si "ass", "serr" og "lissom", fordi jeg syns det er så stygt å si, så hver gang jeg sier det, må jeg ta 10 strake push-ups. Det som er bra nå, er at jeg er mer observant når jeg sier det. Bare i dag har jeg tatt 50 push-ups på to intervaller; første gang tok jeg 20 stk og andre gangen tok jeg 30 stk - i strekk! Det er jo litt moro å merke fremgang, jeg hadde jo aldri klart 30 strake etter hverandre for bare 2-3 uker siden.

I høstferien skal Cristina være med meg hjem i hele ferien, og vi skal ha det så moro! Cristina er ei utrolig god venninne jeg har fått meg her på skolen. Vi har faktisk allerede lagt store planer for ferien, og jeg gleder meg til å fortelle dere om dem! Men ikke enda. Jeg har nevnt henne flere ganger her på bloggen min. Vi er faktisk så like når det gjelder forskjellige ting at det nesten er litt skummelt, haha! Neida. I ferien får jeg også ny data! Da slipper jeg å løpe fra rom til rom for å låne data, hehe...

Nei, nå er det på høy tid å få i seg litt middag! Stakkars Anna venter bare på meg, hehe. Vi skrives!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!