VEL TILBAKE PÅ HAUGETUN FOLKEHØYSKOLE!!!

Åååå, jeg er så lykkelig, SÅ lykkelig!! Jeg befinner meg på Haugetun Folkehøyskole nå sammen med May, Even og Dence, og jeg har det faktisk så fantastisk bra!! Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor herlig det er å være tilbake - det fins ikke ett ord som kan beskrive hvor ubeskrivelig godt jeg har det nå!

Jeg sovnet på motorveien mens pappa kjørte som en drøm (og ja, jeg merket meg det!), og ble vekket da folkehøyskolen var i syne. Da vi kjørte opp veien og fikk se inn mot skolen, så jeg plutselig den skjønneste Linken (internatlederen) som vinket til meg, og jeg kunne ikke annet enn å smile og vinke tilbake. Da vi hadde fått parkert, møtte hun oss, og jeg ga henne en god klem. [Ååå, jeg er så glad!! (beklager, bare et lite gledesutbrudd)]. Linken hjalp oss med å rigge inn i rektorboligen, hvor vi fem stipendiater skal bo for helgen - jeg klarte faktisk ikke å la være å smile!! - før mamma og pappa begynte på veien hjem igjen. Linken tok følge med meg bort til hovedbygget hvor jeg møtte Dence og Even (de to andre stipendiatene) + May, og det var så herlig å se dem igjen! Mens Linken snakker med dem, stikker jeg rett utenfor. Jeg ser meg rundt i bygget, ut av vinduene og tenker tilbake på tiden da jeg var her i fjor. Plutselig blir jeg grepet av en enorm begeistring som fylte hele meg, og øynene ble fylt med tårer. Rørende tårer.



Etter at Linken stakk var jeg alene i boligen, så jeg redde sengen før jeg stakk tilbake til hovedbygget og slo meg ned sammen med de andre. Fotballkampen var ikke så interessant for min del - det var bare koselig å være sammen med dem igjen. Da klokka var nådd 22:00, måtte vi ut av hovedbygget siden alarmen ville skru seg på her, og vi stakk en tur til Rema 1000 for å handle inn mat for kvelden. Vel tilbake til rektorboligen, møtte Sebastian oss med hyggelig gitarspilling i kveldsmørket, og med litt brus (les: vann for min del) og godterier, satte vi på filmen "21 jump street". Selv om den ikke var innenfor min filmstil, må jeg innrømme at det var en greit artig komedie. I tillegg var jeg ganske trøtt og sliten etter lange dager og korte netter den siste uken med besøk, så jeg hadde problemer med å holde fokuset på filmen. Men det var godt å bare kunne slappe av sammen med mine gode venner og nye kolleger. Da filmen var ferdig, stakk jeg og la meg.

For en  utrolig herlig første skoledag! Måten jeg føler meg inkludert og hvordan de bryr seg om meg (Linken og stipendiatene), er helt fantastisk! Jeg har virkelig troen på at dette blir et supert år med herlige kolleger. Det kommer til å bli spennende å komme i gang - jeg gleder meg!

Vel fremme på Haugetun Folkehøyskole.

- Bella

"
You have to be sad sometimes, because if you aren't you forget how wonderful it is to be happy."

Kommentarer

  1. Søt du er Bella :D Kjenner jeg savner Haugetun , men hils så mye til alle i fra meg.

    - Linn -

    SvarSlett
  2. Takk for det, Linn:) Jeg skal hilse masse tilbake fra de andre stipendiatene!

    SvarSlett
  3. Det er spennende å lese bloggen din! Jeg skal selv gå på Haugetun i år, og det er gøy å lese hvor godt forhold du har til skolen! :D Gleder meg!!

    SvarSlett
  4. Så utrolig koselig at du har vært innom bloggen min, Eva!! Hehe, det vet jeg; vi skal gå i samme klasse dette skoleåret:) Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med deg!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!