Så liten tid med så mye å gjøre!

Nå nærmer et nytt år på Haugetun Folkehøyskole seg med stormskritt, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg!! Analin har allerede flyttet til Bergen for sitt franskstudium der borte, og jeg er hjemme, klar for å flytte tilbake til Fredrikstad om to-tre dager. Det blir herlig!

Jeg beklager jeg ikke har skrevet blogginnlegg på ufattelig lenge, men det har virkelig gått i ett i det siste. Begynnelsen av måneden gikk som vanlig til å jobbe på MOT-standen på Norway Cup, og helgenen etter hadde jeg mine to siste og gode arbeidsvakter på sommerjobben. Samme søndag som jeg hadde min aller siste vakt for sommeren (altså for en uke siden), fikk jeg besøk av to tyske jenter som skal være hos meg til onsdag. Jeg kjenner dem ikke så godt; jeg er pen-pal med en av dem (hun kom og spurte meg etter en konsert på en av de årlige Tysklandsturneene med Heggen Gospel), så vi har sendt hverandre noen meldinger nå og da, og hun andre er ei venninne av min pen-pal. Uken som nå er forbi, har dermed gått til å utforske nærområdet; vi har (nesten) besteget Norefjell og Vikersundbakken, vært en tur innom Bjørneparken (siden de så veldig gjerne ville se bjørner og elger), og Vikersund-, Oslo- og shoppingstur for å nevne noe. I tillegg var det en del andre aktiviteter jeg måtte være med på som var planlagt for en stund siden, som å være modell for en photo shoot og en tvspill-dag. Alt har vært utrolig moro, så absolutt! Det var bare så slitsomt å presse alt inn i én uke.

Planen var egentlig at de tyske jentene bare skulle være hos meg denne uken, men da de kom hit, fikk jeg vite at ikke flyet deres tilbake gikk før på onsdagen som kommer, og de spurte meg om jeg hadde noen forslag til hvor de kunne bo hen i løpet av denne tiden. Det kom som en bombe - både at de ikke hadde planlagt med noen andre om hvor de skulle være hen de siste dagene i Norge, og at jeg ikke hadde fått vite dette før nå - og jeg måtte kontakte rundt til noen andre på gospelen som også hadde blitt kjent med jentene på turneene. Uheldigvis kunne ingen, så jeg måtte ha dem hos meg. Det var jo ikke noe problem, jeg er jo hjemme, men saken er at jeg også drar til Fredrikstad på onsdag, så jeg hadde hatt lyst til å bruke de tre siste dagene til å bare pakke, slappe av etter noen hektiske dager, og være sammen med familien før jeg flyttet. Men dette funket jo derfor litt dårlig, og på toppen av alt, har ei av jentene bursdag på onsdag og vil gjerne få feiret den. Mer dyrbar tid renner bort, og jeg merker jeg allerede er sliten etter alt som har hendt i det siste.

Uff, dette ble jo nesten bare klageinnlegg, det var jo ikke meningen! Jeg har jo hatt det moro disse dagene. Det er bare det at når jeg kommer tilbake til skolen, vil jeg så gjerne være uthvilt og klar for skolestart og forberedelsene som følger med som stipendiat! Nå er jeg redd jeg vil måtte bruke de første dagene til å restituere meg. Det var iallfall greit å endelig få skrevet et innlegg nå. Nye innlegg som beskriver nøyere Norway Cup-uken og besøksuken kommer senere når jeg har tid - og det blir vel mest sannsynlig når jeg er tilbake på Haugetun!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!