Bløten til vask!

Kosedyret mitt, Bløten (et ganske så lite kreativt navn på en and, men det er et annet kapittel), har alltid betydd utrolig mye for meg. Både gjennom barndommen, men faktisk enda mer for meg da jeg flyttet til Oslo som 20-åring. Bløten har vært min trygghet og mitt selskap på ensomme dager på hybelen, vært med meg gjennom gleder og sorger, og grått med meg i mine tunge stunder.

Kun de aller nærmeste kjenner til den sterke og spesielle tilknytningen jeg har til kosedyret mitt, og Oddo er selvfølgelig en av dem. I helgen ønsket jeg å vaske Bløten, så han kunne bli fin og ren - men det ville vært et rent mareritt for meg å måtte øyne Bløten i vaskemaskinen! Derfor fikk jeg Oddo til å vaske ham i maskinen da jeg fortsatt var hjemme hos foreldrene mine. Til min store glede og overraskelse (snap)dokumenterte Oddo hele handlingen, og det hele var en rørende prosess! Oddos måte å dokumentere handlingen på, illustrerer egentlig veldig godt hvordan mitt forhold til Bløten er!








Åå, er det ikke skjønt?! Herlighet, det er jo skikkelig søtt! Jeg er virkelig heldig som har disse to i livet mitt!

Ønsker dere en fin aften!
- Bella.

Kommentarer

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅH, HERLIGHEEEEET!!!! Dette er noe av det aller beste jeg har sett!!! <3 <3 <3 Så utrolig fint gjort å sende bilder fra vaskingen!!! :D

    SvarSlett
    Svar
    1. "Nei, ikke der. Maskinen" Hahahahah :D :D Serr, tror jeg lo høyt

      Slett
    2. Haha, ja ikke sant!? Det var så gøy at Oddo dokumenterte det!! Hahah, jeg lo også høyt akkurat av det bildet!! :D

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!