Overbelastningsfase + fiolin!

Ah, tre innlegg på én dag! Jeg burde nesten gi meg et klapp på skulderen, hehe.

Joda, i dag løp jeg meg den vanlige turen i Fredrikstadmarka, men det var en helt forferdelig tur. Jeg tok det ikke noe hardt, men likevel var pulsen oppe på over 180. Kroppen var vond og sliten, musklene var støle og beina var enda tyngre. Jeg orket å jogge frem til løpsturmålet mitt, men ikke tilbake. Jeg orket rett og slett ikke. Jeg prøvde å sette i gang joggen, men måtte gi meg etter noen meter. Det var rett og slett helt forferdelig!

Jeg tror jeg er inne i en overbelastningsfase nå. Det er så ufattelig mye som skjer på skolen for tiden, og jeg vil så gjerne få med meg alt! Og det medfører selvfølgelig til lite søvn hver eneste natt. Samtidig ønsker jeg å trene litt også, og det i tillegg til å både være med på alt det sosiale og at dette kommer oppå dette med lite søvn. Det var jo egentlig bare matter of time før jeg skulle bli ordentlig sliten. Jeg tror derfor det er på tide å lytte til kroppens signaler og slappe mer av. Faktisk tenkte jeg å starte med å legge meg tidlig i kveld! FØR midnatt - altså rett etter jeg har postet dette innlegget! Det skal bli deilig.

Tidligere i kveld fikk jeg en fiolinundervisning av Anna her på skolen! Jeg har siden ALLTID hatt lyst til å lære meg å spille fiolin, og jeg kan huske jeg alltid syntes det var så fascinerende å se folk spille dette instrumentet da jeg var yngre. Fiolinen ga så god lyd, og jeg fikk meg en barndomsdrøm; jeg skulle lære meg å spille fiolin! Men ettersom årene gikk, var det fotball fritiden ble viet til (samt skolearbeidet som virkelig tok rotta på meg). Det endte derfor med at jeg hadde verken råd eller tid til å lære meg fiolin, og barndomsdrømmen ble bare fjernere og fjernere...

...helt til den søte Anna dukker opp på den samme folkehøyskolen som jeg er stipendiat på! O hell og lykke; jeg fortalte henne hvor inderlig jeg ønsket å lære meg fiolin, og hun var mer enn villig til å lære meg dette instrumentet! Jeg fikk min første fiolinundervisning i kveld, og det var moro, samtidig som det var litt vanskelig. Det som er greia med fiolin, er at det ikke er noen klare fakta hvor du skal holde hen for å få de forskjellige tonene - du må egentlig bare lete deg frem. Anna lærte meg "Fader Jakob", og etter å ha spilt den noen ganger, fikk jeg den faktisk til helt selv! Ragnhild og Siv kom også etter hvert, og jeg hadde min egen lille intimkonsert for dem. Det var så gøy å kjenne på den mestringsfølelsen! Jentene fortalte meg at de syntes det var imponerende siden jeg aldri hadde rørt en fiolin tidligere, og det var jo koselig! For en herlig kveld dette ble, og jeg gleder meg virkelig til de mange fremtidige fiolinundervisningene jeg skal ha med Anna i løpet av dette skoleåret!


Annas bilde.

Nei, jeg ville egentlig bare dele resten av denne dagen med dere før jeg stikker og legger meg. Jeg må lade opp til en ny og energifull uke fylt med nye utfordringer og arbeid jeg gleder meg masse til å møte! Ha en god natt, mine kjære lesere - vi skrives mer i neste uke.

- Bella.

Kommentarer

  1. hei jenta mi. Takk for fin dag sammen med deg på lørdag. Du må huske å ta deg hvilepauser. det er veldig viktig. klem fra mamma. Skal hilse fra Pappa. Gla i deg. <3

    SvarSlett
  2. Hei mamma og pappa. Tusen takk for en kjempefin dag, ja! Jeg koste meg veldig. Ja, jeg har blitt mye flinkere til å hvile meg de siste dagene, og jeg kjenner det er godt for både kropp og trening! Glad i dere også, klem fra meg.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!