Siste skoledag!

Dette er dagen jeg har ventet lenge på! Jeg har faktisk overlevd gjennom alle prøvene, og blitt ornøyd med resultatene på de prøvene jeg hittil har fått igjen (merk: Jeg har enda ikke fått tilbake geografiprøven....).

Skoledag i dag kommer bare til å bli slækk. Med slækk, mener jeg at klassen skal ha idrettsturneringer; vi skal spille volleyball, innebandy og fotball. Hvis vi får tid senere, skal vi ha en felles lunsj, før man kan gå i kirken. Det er valgfritt, men det er jo en selvfølge at jeg blir med, hehe.

Angående denne influensa-vaksinen jeg tok på fredag, fikk jeg faktisk ikke noen særlige bivirkninger! Jeg hadde egentlig bare noe vondt første dagen, og det var det...! Jeg hadde jo så klart litt vondt de neste dagene også, men det var ikke like ille som f. eks Analin hadde. Ei annen som også har tatt den, ble dårlig dagen etter. Jeg tror jeg slapp billig unna denne gangen.

I dag får vi besøk av Iselin på hybelen! Det blir så koselig! Derfor må vi ta en liten opprydning her før vi drar på skolen. Det er vel egentlig bare å komme i gang, hehe.

Ta vare på dere selv!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!