En liten oppdatering...

Hei igjen! Det begynner å bli en stund siden jeg har skrevet, men det har vært så hektisk i det siste! Heldigvis har vi bare igjen én prøve før jul - til mandag (!), men det blir nok en del pugging i helgen, i og med at det omfatter mye stoff på den prøven. Forresten, på den nynorske stilen fikk jeg 5! Jeg kan vel ikke si annet enn at jeg ble fornøyd.

I det siste har jeg selvfølgelig begynt å bli syk. Under treningsøkten jeg nettopp hadde, følte jeg meg ikke i form og hadde hodepine under store deler av treningen. Til tross for det, fikk jeg faktisk en bra treningsøkt... Stemmen begynner også å få en ny vri, noe som egentlig ikke passer på denne tiden! Jeg skal synge i en gudstjeneste på søndag med Analin, og på to gudstjenester på julaften. Men det går nok bra - det må det gjøre.

I morgen skal jeg ta svineinfluensa-vaksinen.... Så vet dere det.... Jeg har hørt den ikke skal være vond der og da, men i de neste dagene vil jeg kjenne symptomene - kvalme, uggen følelse i armen og sykdom. Og jeg som er syk fra før av! Skal si dette vil bli en koselig jul.

Har du tatt vaksinen? Evt. hvordan var det?

Nå er det 5 minutter til neste økt. Vi snakkes senere! Når ting roer seg ned for meg, skal jeg få til oftere og bedre blogging.

Take care, for so long!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!