Lille julaften!

Jeg har seriøst enda ikke fått julestemningen. Tenk det! I morgen er det julaften, og for min del kunne det ha vært hvilken som helst annen dag! Omtrentlig... Det er også bare én fattig uke til vi er ferdig med året 2009 - det er bare én fattig uke til jeg kan spise godteri igjen! Men det er denne uken som kommer til å bli den verste. Helt utrolig. Da har jeg klart å holde meg unna godteri i et helt år!

Tidligere i dag var jeg i Heggen Kirke og øvde til morgendagens gudstjenester. Vi skal synge tre sanger; Et juleevangelium, Himlen i min Famn og Deilig er jorden. Til tross for at det er to gudstjenester, rekker jeg bare én fordi jeg skal feire jul i Oslo. Men siden jeg er en solist på Himlen i min famn, la presten det opp slik at denne sangen blir sunget helt først i gudstjenesten. Det vil si at på den siste gudstjenesten synger Analin og jeg sangen, og stikker etter det.

Skal si jeg er trøtt nå. Familien min var bedt bort på grøt til naboene, og mot slutten holdt jeg på å sovne i armkroken til pappa. Det er vel grunnet at jeg har fått minimalt med søvn i det siste. Med prøver som jeg har lest til over langt på midnatt i forveien, og det at jeg har stått opp tidlig dagen etter for å fortsette lesingen; da får man ikke tilstrekkelig med søvn heller. Jeg skal derfor legge meg tidlig i dag, og være opplagt til i morgen!

Jeg fikk plutselig vite at Analin og jeg skal være julenisser for noen i nabolaget! Utrolig koselig, og det gleder meg å kunne glede andre! Håper bare jeg ikke klarer å rote det til, noe som jeg pleier å være veldig flink til...
Jeg ønsker deg og dine en velsignet jul! Ta godt vare på julestemningen, og ikke gi slipp på den når du først har fått tak i den! Den er for verdifull og lett å miste i alt maset som hører med.
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!