Takknemlighet

For en liten stund siden, hadde klassen min en stilprøve der vi skulle analysere en tekst. Teksten jeg valgte å analysere, het "Et godt ord forlenger livet". Et sentralt spørsmål i teksten, var; når sa du takknemlighet sist? Jeg husker Analin og jeg hadde en del fremføringer og andakter i fjor høst ang. adopsjonen min og det at jeg var takknemlig for å ha kommet akkurat hit. Jeg takker jo også for maten, hvis noen gjør meg en tjeneste eller noe liknende.

Men ordet takknemlighet - det blir ikke sagt ofte. Derfor tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om nettopp hva jeg er takknemlig for:

Jeg er takknemlig for at jeg ble adoptert, og kom til akkurat denne familien. Jeg tror jeg fortsatt ikke vet hvor heldig jeg har vært; jeg kunne virkelig ikke ha fått det bedre!

Jeg er takknemlig for at jeg ble spurt av jentelaget som er ett år eldre enn meg om Analin og jeg ville være med å spille en fotballkamp. Jeg har siden vært en del av dette laget, noe som absolutt har hjulpet meg i å utvikle meg til en bedre fotballspiller.

Gøy Cup med Vikersund Jenter 91 - år 2006?

Jeg er takknemlig for at jeg startet i Heggen Gospel. Heggen Gospel har gitt meg så mange fantastiske opplevelser, jeg har blitt kjent med så mange flotte ungdommer og voksne ledere og den har hjulpet meg til å utvikle meg videre i min kristne tro.

Kveldskonsert i Tyskland på Heggen Gospel-turné 2008

Jeg er takknemlig for at jeg har blitt så godt kjent med de voksne i miljøet mitt som tar ungdommer på alvor. For å nevne noen, kan jeg si Arild (kateket i Modum), Runar (prest i Åmot) og Morten (MOT-informatør). Disse personene har hjulpet meg til å overgå mine egne forventninger til meg selv og til å forsterke mitt eget selvbilde. De har gjort meg til et bedre og sterkere menneske!

MOT-kurs på Blefjell i 2006

Jeg er takknemlig for at jeg fortsatt har kontakt med Line (læreren min på barne- og ungdomsskolen). Siden jeg startet på videregående, har jeg virkelig slitt meg bra ut på skolen, noe som har gjort meg fullstendig utslitt, og jeg har gått igjennom mange harde perioder. Da åpnet jeg meg for henne, og hun hjalp meg til å innse ting jeg ikke hadde sett så klart tidligere.

Jeg er takknemlig for alle de flotte menneskene jeg har blitt kjent med. Som tar vare på meg og bryr seg om meg - som ikke ser på hud-, øyne- og hårfarge (har blitt en del mobbet for det tidligere), men som ser etter det som befinner seg innvendig.

Heggen Gospel + Untersontheim Ten Sing and Pray

Hva er du takknemlig for, og når sa du 'takknemlighet' sist?

Ta vare på deg selv, dine venner og familie!
~ Bella

"I'm thankful for all the times we shared, and the precious memories too; for all those memories are a comfort when I lovingly remember you"

Kommentarer

  1. Hva jeg er takknemlig for:
    Vennene mine, kortgjengen på skolen, fotball og F&S!
    Når jeg sa takk sist, var til:
    Mamma. Men jeg tror jeg er altfor dårlig til å si takk.

    Hvordan har du det? <3

    SvarSlett
  2. Jeg syns da du er blant dem som er flinke til å si takk! :-)

    Jeg har det veldig bra, takk! Gleder meg til hvordan det kommer til å gå med hybelen. Har også en haug med prøver før jul, men jeg skal komme meg i gjennom...

    Hvordan går det med deg da? Lenge siden jeg har sett deg nå, vi må få funnet på noe sammen snart! <3

    Tusen takk for at du stakk innom, og at du la igjen en kommentar =) Kjempekoselig!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!