Endelig en tommel-opp dag!!

I går hadde jeg virkelig en FANTASTISK bra dag - fra start til slutt! Og jeg tenkte jeg ville dele mine gode opplevelser fra denne dagen med dere :)

Skoledagen startet opp med fransk, og vi så ferdig Edith Piaf-filmen; "La Vie en Rose". Jeg ble overrasket imponert over hvor bra filmen var - da jeg så den på ungdomsskolen, kan jeg så absolutt huske jeg syntes den var maks kjedelig! I mattetimen bestemte læreren seg for at vi ikke skulle begynne med vektorregning rett før jul - derfor så vi på Fleksnes! Det var så gøy og så altfor lenge siden jeg hadde sett det! I slutten av matteøkten skulle jeg ta vaksinen. Siden alle de andre jeg hadde snakket med fortalte at sprøyten ikke var noe vond, ble jeg igjen ovverasket over at den var det. Jeg kjente et lite ubehag da de sprøytet inn stoffet, og siden har jeg kjent dette ubehaget. I storefri var det volleyballkamp; en skoleturnering, der det var min klasse mot en annen. Vi vant, og skal si jeg ble stolte av dem! Ja, jeg vet vi er en idrettsklasse, men det var en bra kamp likevel! I siste økt; samfunnsfag, fikk vi besøk av noen fra skatteetaten. De lærte oss om svart arbeid, og at dette ikke lønte seg. Det var utrolig interessant!

Vi fikk forresten tilbake to prøver og en karakter på en prøve denne dagen; jeg fikk 6'er i fransk (full pott, for en gangs skyld!), 5- på matteprøve (realfagsmatematikk, så jeg er fornøyd) og 5 i samfunnsfag (hadde drøfteoppgave, så var vanskelig å treffe full pott på den. Men jeg er fornøyd, altså!) Det var sistnevne vi bare fikk vite karakteren på, så jeg kunne ikke finne ut hva jeg kunne gjort bedre. Vi hadde tross alt hatt prøven dagen før - la meg sitere læreren (sånn omtrent): "Jeg gir dere ikke prøven tilbake i dag, for jeg vil gå gjennom den med dere først. Men dere kan få vite karakteren deres, slik at jeg ikke rettet prøvene hele kvelden i går forgjeves!" Haha, han er så utrolig rå!

Etter skolen, var det på vei hjem. Hjem til Østmodum. Det var så koselig å se igjen mamma og pappa! Analin og jeg strålte, og fortalte ivrig hvordan vi hadde hatt det i det siste - før, på denne tiden, da vi ikke hadde hybel, kunne vi ha vært slitne og gretne, men nå oste vi av energi! Det er en herlig følelse å være i dette humøret! Skal si jeg trenger det.

Om kvelden var det fest med Heggen Gospel, og det var så fantastisk bra! Under middagen fortalte lederen at det kunne hende det lå en lapp under tallerkenen din som fortalte deg noe du måtte gjøre under middagen. Jeg fikk en slik lapp! På den sto det:

Hver gang noen sier "Skål!" skal du reise deg og si "For Arild!"

(Arild er kateket i Modum, og lederen for Heggen Gospel). Hvis du trodde dette ikke ville hende ofte, kan jeg med sikkerhet fortelle deg at der tok du feil. Det var nemlig en annen gutt som hadde fått en annen befaling; han skulle reise seg opp og rope "skål!" hver gang noen plinget i glasset, og da folk skjønte at dette var hans 'befaling', gjorde de det ganske ofte! Det var faktisk en periode jeg ikke fikk spise, for jeg måtte reise meg opp og rope "For Arild!" hele tiden! Hehe, det var et veldig artig påfunn, og jeg er glad jeg fikk være en del av det!

Etter middagen, og etter å ha hørt "Snekker Andersen"-fortellingen av ei som virkelig kan dette med å leve seg inn i rollene, var det underholdningskveld, og her var det mange bra innslag - en utrolig bra selvskrevet sang, en morsom og ny vri på "I'm Yours"-sangen, en fantastisk kul flerstemt sang av noen jenter fra musikklassen og mange andre bra innslag. Analin og jeg bestemte dagen før at vi også kunne stille opp med en sang; "When Christmas Comes To Town". Jeg syns det ikke gikk så bra, men vi fikk jo applaus for det, og folk fortalte oss i ettertid at vi hadde så rene og fine stemmer. Hvis publikum er fornøyd, er jeg også fornøyd!

Til slutt ble det utlevert gaver (alle skulle ta med seg hver sin gave), og da fikk jeg julesjokolade! Jeg kan jo ikke spise det nå, grunnet godteriløftet (forbud mot å spise godteri i hele 2009), men jeg skal kose meg med det 1. januar 2010! Analin og Iselin fikk også godteri, så vi skal kose oss sammen på nyåret. Tenk; om tolv dager har vi klart oss i ett år! Så har jeg gjort det også.

På vei hjemover, så vi noe rødt på veien, og det var mye også! Vi stoppet og gikk ut for å se hva det var; det var ikke noe annet enn blod. Vi så pels i blodet, så det må ha vært et dyr, men du aner ikke hvor mye blod det var! Akkurat som om bilen har kjørt over dyret flere ganger! Dyret må ha lidd kraftig. Vi prøvde å se etter selve offeret, men vi fant det ikke. Vedkommendet må ha skjult det ganske bra.

Da vi kom hjem, var det ikke snakk om å legge seg - enda. Analin, Iselin og jeg hadde nemlig filmkveld! Det var så utrolig koselig å bare være sammen med dem igjen!

Til mandag har vi årets siste prøve, så jeg må få lest mye i dag. Vi snakkes, folks! Håper dere også hadde en like fin dag som jeg hadde :)

Ta vare på deg selv!
~ Bella

"The happiest people don't have the best of everything. They just make the best of everything"

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!