E-N-D-E-L-I-G leilighet i Hønefoss!

Etter over to måneder har vi endelig truffet lykken! Og skal si den kom helt uventet på meg!

I de tidligere innleggene (for dere som har lest dem), fant vi en hybel bare noen få hundre meter fra skolen. Denne var kjempefin - sett bortifra at vi delte kjøkken og bad med datteren i huset (27 år). Dette gjorde at vi - spesielt foreldrene - var skeptiske. Men senest som for to dager siden fant jeg ut at det var verdt det. I dag ringte vi hybelen, men den var blitt leid ut i går. Hvor uflaks var ikke dette?? Jeg ble kjempeskuffet og ante ikke hva som nå skulle skje - denne hybelen hadde jeg virkelig ikke hatt lyst til å gi slipp på!

I dag dro vi på ny hybelvisning. Men jeg hadde allerede mistet håpet. Tanken om at jeg skulle holde meg positiv, falt helt i vasken. Da vi kom frem til hybelen, møtte et gigantisk, flott hus oss - det ble med ett vanskelig å holde seg negativ! Da vi kom inn, fant jeg ut at det var enda finere og større enn noen av de andre hyblene vi har sett på (ok, dette er jo en leilighet da...)!

Utleieren fortalte at den hadde stått ledig i en mnd nå, så vi måtte flytte inn allerede denne måneden! Så ja, med en gang vi får tid, skal vi begynne så smått å flytte inn!!

Jeg håper virkelig dette blir bra. Spennende blir det i alle fall!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!