Australsk jul på Askerud!

Nå sitter jeg hjemme i sofaen med søsteren min ved siden av meg og kusina på den andre. Vi gjør ikke noe spesielt, bare sitter med hvert vårt og hører på rolig musikk i bakgrunnen. Foreldrene våre tilbereder dagens middag - pinnekjøtt. Ahh, er ikke livet rett og slett herlig?

Dagen i går startet med at Analin og jeg var julenisser for ei jente i nabolaget, som nevnt i forrige innlegg. Jeg var julenissen mens Analin var nissejenta. Det var utrolig koselig, og jenta var jo bare så søt!

Analin som nissejenta og jeg som julenisse.

Deretter skulle vi i kirken og synge med Heggen Gospel. Det var en utrolig bra gudstjeneste! Arild er blant de beste og flinkeste prestene jeg kjenner! Analin og jeg sang "Himlen i min famn", og det gikk bra - jeg ble fornøyd! Vi fikk mange positive kommentarer i ettertid, til og med fra noen vi ikke kjente!

Analin og jeg synger Himlen i min Famn!

Etter at vi hadde sunget Himlen i min famn på den siste gudstjenesten, bærte det seg til Oslo, til min kjære familie i Oslo - onkel, tante, kusine og fetter, samt moren og faren til tanta mi. Det var så koselig! Med herlig mat, fantastisk samvær og flotte gaver; da levde jeg virkelig livet!

Vi feirer julaften med familien i Oslo :)

Vi overnattet der, og da sov Analin og jeg i bua til fetteren vår. Han har skikkelig musikkutstyr; med gitarer, bass, mikrofoner, trommesett, forsterkere og alt hva det måtte være, og han tilbød oss å bare prøve det ut. Jeg prøvde meg litt på trommene, men jeg fant fort ut at dette var noe som ikke var skapt for meg. Men gøy var det da!

Tanta og kusina mi åpnet ikke julegaver i går, så vi skal åpne dem i kveld. Derfor sparte vi også noen gaver, og vi får en ny julaften i dag - akkurat som en australsk jul! Ja, nå begynner sannelig julestemningen å finne seg sted i hjertet mitt også!

Jeg ønsker deg en gledelig jul med dine nære og kjære!
~ Bella

"Christmas without a Christ is a mess"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Kom til Jesus!