SÅ ferdig med matte før jul!

Jeg kan kjenne det . . . En følelse som kommer langt innenfra, som jeg har lengtet etter så lenge: Følelsen av å være ferdig med den forryktede matteprøven jeg har gruet meg til i ukevis!!
Etter det forrige innlegget mitt, fortalte jeg at jeg skulle regne hele søndagen. Og søren meg fikk jeg ikke riktig... Natt til søndag sov jeg i overkant av elleve timer, og jeg regnet vel i elleve timer. Til sammen ble det vel maks to og en halvtime jeg ikke drev med matte (lagde mat, liten søvn- eller hvilepause). Det ble - som skrevet - nattregning. Analin og jeg var vel ferdige halv tre, og sovnet omtrent 3. Vi sto opp igjen kl. 7 for å regne mer. Prøven startet kl. 12:00.

Jeg må innrømme at jeg IKKE fikk den vonde følelsen etter å ha fullført prøven - selv om jeg vet jeg har gjort noen feil nå i etterkant - jeg syns det gikk relativt greit!

Nå sitter Analin og jeg og bare hviler og hører på julemusikk. Mamma er kommet på besøk til hybelen og tatt med litt julestæsj + dagens middagsmat; ribbe. Så blir det jul i år også, hehe!

Har du mye å gjøre å gjøre før jul?

Jeg ønsker deg en velsignet uke!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Kom til Jesus!