Fantastisk 20-års bursdagsselskap!

Liten photo shoot på verandaen like før gjestene kommer!

Så var dagen kommet hvor vi skulle feire Analins og min 20-års dag sammen med familie og familievenner. Det ble en helt fantastisk nydelig feiring! Som Analins vakre tale ved middagsbordet fortalte: "Det er godt å kunne vite at selv om vi drar langt av sted - enten ned til Fredrikstad eller helt opp til Sunnmøre - er det alltid mange flotte mennesker her hjemme som ikke glemmer oss og som vil ta seg turen hit til Askerud Gård for å feire oss."

Under denne bursdagsfeiringen følte jeg også at jeg klarte - kanskje for første gang også - å slippe meg ordentlig løs og være meg selv! Være den lykkelige personen jeg kunne finne meg selv på folkehøyskolen. Tidligere på familiebesøk har jeg hatt en lei tendens til å være sjenert og innetrukket, for redd for å si noe. Nå kunne jeg finne meg selv i sprudlende godt humør der jeg lo og fortalte nok en uforklarlig historie fra den "skumle" gården vår til de kritiske, men lyttende gjestene mine (kanskje det bare var katten med lommelykten, haha!)! Det var så herlig at jeg hadde det så bra!

Når jeg snakker om å være meg selv, lurer jeg på om det kanskje var vanskelig for meg før siden jeg ikke engang visste hvem jeg var? Det var jo først året på Haugetun Folkehøyskole som fikk meg til å skjønne, ved god hjelp fra de flotte menneskene jeg møtte der, at jeg faktisk er en glad jente med gode kvaliteter. Som tante Rubis nydelige tale som svarte til Analins: "Jeg så jo det på våre egne barn at et år på folkehøyskolen gjør noe med dem. Jeg er veldig glad i dere, og da snakker jeg nok for alle som sitter rundt bordet! Det betyr mye at dere er i familien.". Det er ikke å legge skjul på at jeg ble rørt! Jeg er så fantastisk glad i familien min (+ vennene mine som jeg har kjent så lenge jeg kan huske - de har jo nesten blitt en del av familien vår, i absolutt positiv forstand)! - og det er så ubeskrivelig herlig å vite at de er glade i meg også.

Gaveåpningstid!

- Bella.

"En familie sydd sammen med kjærlighet, rakner sjelden."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!