Oppsummering mai 2014.

Herlighet, jeg beklager virkelig for lite blogging i det siste! Blogging har blitt sterkt nedprioritert av alt det andre som foregår i livet mitt. Men nå går jeg mot sommeren, og da vil jeg få masse tid til å blogge! Tro meg; jeg vil få masse tid til å blogge. Anyways, først kommer en aldri så liten månedsoppsummering!

Månedens høydepunkt: Sol, varme, André, opptursdager og gode treningsøkter! Nå merker jeg at sommeren kaller på meg!

Månedens nedtur: Oi, for en gangs skyld vet jeg faktisk ikke hva som kan ha vært månedens nedtur! Det er jo egentlig helt fantastisk!

Månedens modigste hendelse: Under rollespillene vi hadde på skolen i det siste emnet, veiledning. Vi hadde ikke manus, og vi skulle ta for oss ulike caser der jeg som sykepleier skulle snakke med en pasient/pårørende om deres vanskelige ting. Her måtte jeg stille de gode og fruktbare spørsmålene og skape et godt miljø og tillitsforhold i relasjonen - mens tre studentobservatører og lærerveilederen noterte flittig alt hva jeg sa og gjorde. Jeg er ikke særlig god på slik spontanitet! Men jeg fikk faktisk høre at jeg var flink til å stille gode spørsmål av ei søt medstudent. Det merket jeg gjorde godt for sjelen!

Månedens pinligste hendelse: Da jeg ankom skolen i jakke og skjerf uten peiling på hvor varmt det var på skolen - og så møter jeg shorts- og lettkledde studenter utenfor skolen. I eksamensboblen mister man jo kontakten med resten av omverdenen, haha... Dette er jo egentlig ikke såå flaut, men jeg tror ikke det har hendt meg så mange pinlige hendelser denne måneden!

Månedens gullkorn: Da jeg fikk min kjære til å sprute ut i latter da jeg sang "Fields of Golds":
"You'll remember me
When the west wind moves
Upon the fields of garlic. . ."

"Ja, det må være veldig godt å legge seg ned i en åker full av løk!"


Månedens latterkick: Min kjæres historie fra fjorårets 17. mai! Til og med nå, flere dager senere, trenger jeg bare å se det for meg for å gi meg selv et lite smil og humring for meg selv. Fantastisk!

Jeg har dilla på: Sommeren og André!

Månedens mest spilte låt: Liker veldig godt "Maximum" fra Oslo Soul Children. Den er så fengende!

Månedens bilde:

Min kjære og meg på en nydelig søndagstur i Oslos solfylte gater!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!