Første feriedag!

Jeg har fått karakter på den siste skoleeksamenen jeg hadde - den med verdier og relasjoner i sykepleiepraksis! Den jeg var litt sånn usikker på.....og vet du hva jeg fikk?! JEG FIKK B!!! Milde himmel, jeg kunne nesten ikke fatte det! Da går jeg ut av mitt første skoleår på sykepleien med én A (muntlig eksamen!), tre B'er (inkl. anatomieksamenen!) og én C (jobbet litt dårligere med denne, hehe..). Jeg er så storfornøyd!

I går ved midnattstider leverte jeg inn den siste innleveringen på skolen, så i dag har jeg hatt min første feriedag! Og herligheeet, hvor slapp jeg har følt meg i dag! Jeg føler jeg har satt meg på zombie-modus, og bare famler meg rundt uten mål og mening, hehe. Jeg tror jeg har vært i underskudd på søvn i det siste, så det spiller nok veldig inn på tilstanden min. La meg oppsummere den særdeles innholdsrike dagen min:

Jeg satte alarmen på kl. 8, men jeg kom meg ikke opp før EN HALVTIME etter! Det var helt drøyt! Jeg pleier jo å komme meg opp av senga 5-10 minutter etter første alarm! Jeg slang på meg noen klær og vasket badene. Det er min vaskeuke denne uken, så det var greit å få det også unnagjort før jeg stikker hjem til ferie!

Deretter stakk jeg og trente, og jeg syklet i en time. Jeg tok det rolig/moderat, for jeg merket smerter i høyrekneet så fort jeg økte tempoet eller belastningen. Da jeg skulle gå tilbake til garderoben møtte jeg på Terje igjen! Vi har jo møtt på hverandre jevnlig på her ELIXIA i løpet av hele skoleåret. Jeg har syntes det har vært så hyggelig å møte på Terje nå og da under treningsøktene mine. På min typisk sære måte føler jeg at vi omtrent har fulgt hverandre dette skoleåret (selv om vi selvfølgelig ikke har gjort det!), og at det derfor var så fint å se ham igjen en siste gang før jeg stikker hjem til ferie. Han skulle fortsette å trene her på ELIXIA neste år også, så jeg regner med at det ikke er siste gang jeg ser ham igjen!

I dag klarte jeg også å passere 10 treningsøkter på ELIXIAs utfordring (25 treningsøkter på 90 dager), og jeg fikk dermed tre gavekort som jeg kan gi til venner som vil trene på ELIXIA (hvert gavekort gir gratis trening på hvilken som helst ELIXIA i hele tre dager)! Jeg har allerede noen planer om noen jeg vil gi dem til, hehe.

Da jeg kom hjem igjen - før kl. 12 på formiddagen! - var jeg så sliten. Jeg spiste litt mat før jeg sluknet på senga. Og der ble jeg liggende mens tiden gikk..... Klokken ble 13...14....15...16... Jeg kunne høre i den døsige tilstanden jeg befant meg i at det var noen ute i korridorene ved 16:30-tiden, og jeg antok at det var Oda. Jeg husker jeg håpet at hun ville banke på hos meg slik at jeg kunne komme meg ut av dette sovemønsteret - og det gjorde hun faktisk! Hun spurte om jeg ville spise middag sammen med henne, og det ville jeg jo selvfølgelig! Jeg kunne jo ikke sove bort dagen slik jeg holdt på å gjøre nå.

Siden Oda skal flytte ut denne sommeren, fikk hun ei jente på visning av rommet hennes nå i dag! Det var ei søt og hyggelig jente som skulle begynne på sykepleien på Diakonhjemmet. Førsteinntrykket mitt likte henne godt, og jeg håper det er hun som flytter inn dit til neste år!

Nå skal jeg stikke og dusje, spise en bedre dessert med brownies, bær og is før jeg tar turen bort til André. Lurer på hvordan det blir å sove i natt, hehe.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!