Dag 2: 3 positive ting for dagen!

1. Å møte Emil igjen! Emil er en god venn hjemmefra, og vi har fått bedre kontakt de siste årene. Han skulle en tur til Oslo i dag for å møte noen av vennene sine fra folkehøyskoleåret sitt, og da bestemte vi oss for å møtes før dette. Emil skulle videre på sin ferd på tvers av Norges landsdeler for å treffe flere FHS-folk, så jeg var så heldig å være den første han møtte på reisen sin! Det følte jeg jo var litt stas, da, hehe. Det var veldig hyggelig å se ham igjen!

2. Hjemreisetur sammen med André! Herlighet, hvor mye jeg har sett frem til dette i det siste! Å vise min kjære hvordan jeg bor hjemme og la ham bli kjent med den hjemlige delen av meg! Jeg merker jeg virkelig ser frem til en hjemmehelg sammen med André og familien!

3. Øvelse med Heggen Gospel - sammen med André! André og jeg ankommer Vikersund så å si akkurat i pausen til gospeløvelsen, og jeg gleder meg både til å vise André det fantastiske miljøet i gospelen, samt at mine flotte venner her ifra skal få hilse på min kjære! Det kommer til å bli fantastisk!

Det var den utfordringen, og det var jo ikke såå vanskelig! Som skrevet tidligere er dette en utfordring alle egentlig burde ta for å la enhver bli mer bevisst over alt det positive i livets ellers så travle hverdager. Istedenfor bare å rushe videre fra ærend til ærend er det viktig å kunne bare stoppe helt opp, ta et pust i bakken og tenke over livet her og nå. Tenke over hvor heldige vi er som kan kjøpe oss mat og drikke når vi enn ønsker det. Som kan gå i rene gater og og parkområder. Som kan jobbe og gå på skole. Som har det så bra som vi har det. Det er lett å ta slike ting for gitt, men ikke alle har slike goder her i verden. Det er derfor viktig å være takknemlig for hver dag som legges i hendene våre og sette pris på våre medmennesker.

- Bella.

"Put life to your days, not days to your life."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!