Alternativt til Paradise.

By this time befinner nok flesteparten av Haugetunianerne seg på tv-rommene for å se på "Paradise Hotel". Seriøst, jeg kan virkelig ikke fatte hvorfor programmet har så mange tilhengere! Vel, hvem er jeg til å si noe sånt når jeg aldri har fulgt fast med på det? Men det kommer jeg nok aldri til å gjøre heller. Jeg tenkte heller å skrive et nytt innlegg til mine kjære og trofaste følgere. I dag har det nemlig skjedd litt av hvert!

Aller først; dagens ord - det var så bra (det har vært overraskende mange gode morgenord i det siste!): "Bevar hjertet ditt fremfor alt du bevarer, for livet ditt går ut i fra det". Slipper du inn de riktige ordene og handlingene til hjertet ditt? Tar du dem til deg og tror på det? Ser du bort fra de sårende ordene og handlingene som kan være med på å bryte deg sammen? Hever du deg over dem og ser fremover? Bevarer du hjertet ditt?

Denne dagen var jeg fast bestemt på å jogge meg en tur! Sola skinte på blå himmel, det var varmt (med en kald vind), og vårens første sommerfugler fløy så vakkert rundt omkring; det var faktisk helt ideelt med min første planlagte joggetur på flere uker - kanskje måneder!

Jeg gikk i gang med joggingen etter skoleundervisningen. Jeg jogget på skogsveier, og det var ofte så vått og gjørmete at jeg måtte stanse joggingen for så å finne den beste måten å komme meg over uten at joggeskoene mine ble klissete. Men alt i alt ble det en veldig fin halvtimes rolig joggeøkt. Jeg fikk litt vondt i høyre kne da jeg var ferdig med løpingen, men det er trolig ikke noe farlig; smertene er nok over i løpet av morgendagen. Til at dette var min første joggeøkt på lang tid, var jeg kjempefornøyd med resultatet!

Da jeg kom tilbake til skolen, var det akkurat tid for middag. Jeg satte meg ved bordet sammen med Marte, dagens tilsynslærer, og de to jentene fra Røde Kors som "leier" soverom nede i kjelleren denne uken. Den ene jenta, som var engelsktalende, ser med ett på meg og spør - HELT ut av det blå: "Are you the sister of Analin?" Jeg ble fullstendig forfjamset av spørsmålet, men svarte selvfølgelig ja. Videre fortalte hun at hun selv var en elev på SUFH, folkehøyskolen til Analin, og at hun er fadderen hennes! Da hun hadde sett meg tidligere denne uken, hadde hun skjønt at jeg måtte være søsteren hennes, for jeg var helt lik henne! For et ekstremt pussig sammentreff.

Etter middag stakk jeg til Østfoldhallen for å handle inn noen nødvendigheter som ikke finnes på Rema 1000. En liten gjeng andre jenter skulle til Rema 1000, så jeg fikk følge en liten del av veien. Ellers holdt Chris Tomlin meg med selskap resten av turen med hans nydelige stemme som bringer frem de gode minnene fra Portugal i fjor. Det ble en fin gåtur, og jeg fikk handlet inn det jeg trengte.

Etter kveldsmat var det tid for å se på Heroes - de to siste episodene i sesong 3. Tro det eller ei; jeg fikk ikke bare jentegjengen, bestående av Linn, Ida, Ina, Silje og Marianne, til å bli hektet - jeg fikk til og med meg selv til å bli lei. Heroes er en helt fantastisk serie i sesong 1 og 2, men sesong 3 dreper hele serien. Jeg var faktisk klar for en liten pause etter at vi hadde sett den siste episoden, men plutselig drar Ina frem sesong 4 som hun hadde kjøpt på nettet. Selv om jeg ble litt paff da hun tok den frem, er det fortsatt en del av meg som også vil se den. Jeg tror jeg aldri kommer til å ha Heroes-maraton igjen, så ser jeg ikke 4. sesong nå, kommer jeg aldri til å gidde og se den. Jeg får se hva jeg gjør.

Så kom dagens...nei, ukens...til og med månedens, store latterkick! Haha, nei, jeg prøvde å skrive om den her, men jeg måtte fjerne avsnittet; jeg fikk det bare til å høres patetisk ut. Det jeg likevel kan fortelle er at jeg lo så jeg fikk tårer i øynene, og jeg ler til og med enda for meg selv når jeg tenker på det! Det er godt med slike latterkramper en gang i blant. Det gir slipp på en del stresshormoner som befinner seg innvendig, sies det.

Nå er vel "Paradise Hotel" ferdig, og jeg er klar for å finne senga - selv om jeg allerede sitter i den, hehe. I morgen blir det en spennende dag med nye utfordringer og gjøremål. Vi skrives!

- Bella.

Kommentarer

  1. Så utrolig kult at du fikk besøk av Camila, Anabel! :D Det var så moro å høre! Jeg tror Ingeborg er navnet på hun andre jenta som er hos dere? De går på skolen min i den internasjonale klassen ;)

    Høres ut som du har hatt en fin dag! Det er bra :) Men jeg ble veldig nysgjerrig på hva du lo sånn av nå, kjenner jeg! :P

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!