Aktivitetsøkt: Greåker Fort!

I går var det tid for nok en aktivitetsøkt, og denne gangen bar skolen seg til Greåker Fort. Jeg hadde ikke vært her før, så jeg var spent på hvordan det så ut her. Flere hadde sagt til meg at det var utrolig fin utsikt her oppe, og jeg var spent på hva som ville møte meg på toppen.

Omsider kom vi oss opp, og jeg ble både fullstendig grepet og slått ut av den vakre utsikten. Det var helt fantastisk! Alt var så forminsket fra slik jeg kjente stedene igjen; folkehøyskolen, Glomma, Rema 1000, de kjente veiene som bringer oss fra ett sted til et annet... Det ga en spesiell følelse å få et slikt overblikk over Rolvsøy. Det fikk meg til å tenke over hvor små vi mennesker faktisk er, og hvordan alt henger sammen.

For en utsikt! Rød ring viser hvor nærmeste butikk er, mens grønn ring viser hvor skolen befinner seg.

Skolen koser seg med pølser på Greåker Fort. Vinden var mektig der oppe, så det var godt med gode klær.

Nydelig! Jeg merker jeg har en svakhet for natur og landskap.

I dag hadde vi en fantastisk god fellesundervisning om ungdom og sorg. Det var så interessant, og foredragsholderen, en prest i Fredrikstad, var så herlig! Han slang inn noen vitser her og der, uten at det ble for mye. Det var en gang jeg lo så godt at jeg virkelig måtte ta meg sammen for å slutte og le - det er jo kleint å le flere minutter etter at vitsen er fortalt, hehe.

Under pausen fikk jeg en koselig samtale med foredragsholderen, og vi snakket blant annet om hvilke studieretninger jeg kunne tenke meg videre. Jeg sa jeg vurderer å bli vernepleier, sykepleier eller lærer, og da sa han; "det tror jeg faktisk du kan passe til. Du har sånne øyne som gir et rolig blikk, og det gjør at andre kan føle seg fortrolige med deg". Åh, som den varmet! At han som ikke kjenner meg i det hele tatt, hadde allerede fått seg et slikt positivt inntrykk av meg! Skal si jeg strålte av denne tilbakemeldingen.

- Bella.

"Nature is painting for us, day after day, pictures of infinite beauty, if we only have the eyes to see it."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!