God fredag!

Foten min kjennes myye bedre i dag! Jeg kan gå uten krykker (så lenge jeg går sakte og kontrollert) og jeg kjenner så godt som ikke noe smerter (så lenge jeg holder foten kontrollert)! Jeg var til og med og danset (til en viss grad) i SSS-timen i dag da vi øvde til Grease! Åh, det er så fantastisk herlig å jobbe med Grease. Jeg elsker den rollen jeg har (Frenchy), for jeg må gi så mye av meg selv for å få til rollen! Det er virkelig en utfordring jeg gleder meg til å vise at jeg vil mestre! Vel, jeg har den ikke helt inne enda, men den kommer seg nok etter mer øving. Det er så moro å kunne spille dum på scenen og drite meg ut - for det er nettopp det jeg må gjøre for å spille Frenchy! Haha, åh, det er så synd at musikalen skal vises frem om bare to uker; jeg vil holde på med dette mer! Jeg vil fortsette å jobbe med teater.

Nå har jeg akkurat hatt Xcycling, og det var hardt. Ikke på den måten at jeg ble sliten - men det var hardt fordi jeg måtte ta det rolig. Jeg føler nemlig at det ikke er trening hvis det ikke er så godt som 100 % intensitet og belastning. Jeg presser meg selv alltid hardt i hver økt, og blir ikke helt fornøyd før jeg omtrent halter bortover etter en hard utholdenhets- eller styrkeøkt, for det viser at jeg har gitt maksimalt. Jeg vet det er feil tankegang, men jeg kan virkelig ikke noe for det. Uansett, jeg må derfor si at det var et vanskelig mål i seg selv å måtte ta det rolig. Men jeg syns jeg klarte meg bra! Selv om jeg selvfølgelig kunne ha tatt det enda roligere, er jeg fornøyd med innsatsen min. Jeg tror ikke jeg kunne ha klart det lettere.

Resten av dagen vil gå til å slappe av, men kvelden kommer til å bli spennende: Hold dere oppdatert; neste innlegg vil overraske hvis du ikke allerede vet hva som vil skje! Jeg er spent selv.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!