Høstferiens gang

Så var høstferien over for denne gang, og aldri tidligere har jeg gledet meg så mye til å komme tilbake til skolen. Og nei; det kan du faktisk ikke tenke deg engang.

Denne ferien har gått med til litt av hvert; jeg har ikke slappet av og hvilt så mye i en ferie på flere år, og både nye (egentlig gamle jeg ikke har hatt på lenge) tanker og følelser kom tilbake til meg. Her gir jeg en kort oppsummering om hva jeg har brukt tiden min på her hjemme.


* Jeg har ikke trent én gang denne ferien! Det er faktisk år siden jeg har hatt så stor pause fra trening.

* Jeg fikk plutselig forferdelig vondt i kneet mitt uten at jeg egentlig helt vet hvorfor (du kan lese om det HER). Jeg klarte ikke å gå, og måtte bruke krykker i to dager! Det eneste grunnlaget jeg kan tenke meg, er overbelastning; jeg har nemlig trent veldig hardt og mye i det siste.

* Jeg har trukket en tann (som dere kan lese om HER). Det gjorde vondt da jeg satt i tannlegestolen, men enda vondere i ettertid. Kinnet mitt er nå hovnet opp, så det ser ut som om jeg suger på en diger drops på høyre side - hvilket jeg ikke gjør.

* Jeg har shoppet! Jeg shopper jo nesten aldri, men denne ferien har jeg virkelig dratt kortet gjennom terminalen flere ganger. Jeg har kjøpt meg sko og apotek-saker jeg trenger på grunn av tanntrekkingen.



Mine nye sko!

* Jeg har møtt Iselin; nabojenta og en av mine beste venninner! Hvor koselig det var å se henne igjen. Vi spilte kort og tv-spill og snakket mye sammen. Jeg setter virkelig stor pris på henne!

* Jeg har vært på familiebesøk til noen vi har kjent så lenge jeg kan huske. Det var helt fantastisk å se dem igjen; jeg føler meg så bra når jeg er sammen med dem! Jeg er så glad for at vi fortsatt har kontakten, hvilket jeg håper vi aldri vil miste.

* Jeg har fått slappet skikkelig av. Ligget i sengen eller sofaen med en film eller dataen i (altfor) mange timer. Men deilig var det - jeg trengte dette.

Siste photo shoot før Analin og jeg skilles igjen.

Nå reiser jeg hjemmefra om 45 minutter. Mamma og pappa tilbød seg å kjøre meg til Oslo, så jeg fikk plutselig en time til gode. Ahh, deilig! Jeg skal møte Analin og hennes skolevenninne på Oslo S og levere noen ting til henne som hun glemte, før jeg tar toget til Fredrikstad sammen med to gode venninner fra skolen min. Det skal bli godt å komme tilbake til skolen igjen.

- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!