Vesla, kom inn igjen!

Herligheeeet, klokken er halv ett om natten og jeg burde ha lagt meg for lenge siden! Men siden jeg har så innmari dårlig samvittighet for at jeg nettopp slapp ut Vesla i under 11 minusgrader, får jeg ikke ro i sjelen min før hun kommer seg inn igjen. Derfor har jeg bestemt meg for å vente her i stuen til hun skraper på katteluken...hvis hun klarer å finne veien tilbake til luken. Åh, jeg håper jeg ikke gjorde noe dumt! Så desperat som jeg var, søkte jeg opp på nett om hvor mange minusgrader katter tåler, og der stod det mye ymse. Derfor blir jeg her til jeg får orden på mitt eget rot.

Jeg har iallfall selskap av Simba som ligger i sofaen ved siden av meg. Han titter stadig lengselfullt bort på katteluken, akkurat som om han har skjønt at jeg har sluppet ut Vesla og venter på at hun skal komme inn igjen. Jeg tror katter er smartere enn det vi forestiller oss. Jeg tror de har en sans som ikke vi mennesker har, som kan fange opp noe som ikke vi klarer å se med det blotte øyet.

Øynene er ganske trette, så jeg lurer på om jeg hviler øynene litt her i stuen mens jeg venter på Vesla. Jeg sover vanligvis veldig lett, så når hun begynner å skrape på luken kommer jeg nok til å våkne. Jeg håper hun kommer snart.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!