Vakkert vinterlandskap!

God kveld i heimen!

I dag har det snødd i HELE dag! Herlighet, det er mange år siden det har vært så mye snø her hjemme! Det er overveldende vakkert, og jeg merker jeg blir så ydmyk over alt det praktfulle verden kan skape.

I formiddag ba jeg pappa med ut på en tur. Med lystig humør, varme klær og støttende krykker var jeg klar til å begi meg ut på en gåtur i snøværet! Mens vi gikk bortover, ble jeg stadig tatt med tilbake i tid da jeg mimret til den tiden da Sunniva var nabo, da vi endelig ble kjent med de hyggelige "bråkmakerne", og da Linnie og jeg var barnevakter for en familie ca 600 meter fra oss. Gåturer hjemme blir egentlig alltid en tidsreise tilbake i tid siden jeg har så mange minner knyttet til denne veien. Vi gikk ca 2 km omtrent uten knesmerter, jeg ble bare sliten i kneet etter turen. Jeg var storfornøyd!

Bilde av gården tatt fra veien.

Litt senere på ettermiddagen skulle mamma en liten tur ut for å få luft, så jeg tenkte å holde henne med selskap ute i det friske været. Vi gikk en liten tur ned med søpla og hentet posten i samme slengen.

Vakkert motiv! Bilde tatt av mamma.

Vel hjemme tenkte jeg at det var på tide å bruke blekkpennen jeg fikk av Oddo i julegave. Jeg har alltid vært så fascinert av slike blekkpenner, de man må dyppe i blekk for å skrive med. Jeg bestemte meg for å skrive et brev, og jeg fant ut at jeg ville at brevet skulle nå helt til Sandnes. Etter mange timer ble jeg til slutt ferdig. Jeg skrev først et utkast slik at jeg fikk formulert alt jeg ville formidle, deretter måtte jeg få det ned på et ark. Det var overraskende tungvint å skrive med blekkpenn, og jeg måtte dyppe pennen i blekket nesten for hvert ord jeg skrev. Jeg skjønner at det har blitt laget vanlige penner, men du, så moro det var å bruke den! Etter hvert som jeg får mer trening, er virkelig kalligrafi med penn noe jeg har lyst til å forbedre meg i.

To håndskrevne ark med blekkpenn.

Jeg får komme meg til stuen og se hvem Erlend velger til førstekjemper i Kjendis-Farmen, hehe. God kveld til dere alle!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!