Bloggutfordring, dag 2.

Hei igjen!
Det er en snørik dag i Oslo, og det medfører som vanlig krise- og kaossituasjoner i byen. For meg var det marerittføre med mine dårlige bein. Ja, jeg nevner dem i flertall, for i dag har jeg slitt med dem begge. Men jeg hadde min første time hos min nye Oslo-fysioterapeut i dag, og det var en strålende time! Han var en dyktig og hyggelig person. Jeg har troen på at dette kommer til å bli flott og progressivt!

Da er det tid for dag 2 av utfordringen, og i dag skal jeg skrive om:

5 sanger jeg elsker.
Vel, det fins så mange og varierte sanger her ute, så det er nesten vanskelig å velge kun fem. Her er i alle fall de 5 jeg kom på i farten som jeg liker veldig godt (i tilfeldig rekkefølge).

#1: The Well - Casting Crowns
Denne sangen har betydd spesielt mye for meg de siste årene. Jeg føler det er Gud som snakker direkte til meg. Noen ganger i livet har jeg trodd at jeg må være sterk i meg selv, og jeg søker rundt i verden for å fylle det tomrommet jeg kjenner inne i meg. Men Gud vil at jeg skal slippe Ham inn, for Han er full av kjærlighet. Han fyller meg med sin herlighet og fullender min svakhet i sin styrke.

Casting Crowns: The Well.

#2: In The Light - DC Talk
Dette var den første duetten Linnie og jeg fikk synge som et eget innslag på repertoaret på Tysklandsturneen med Heggen Gospel i 2009, og låtens innledning bringer meg tilbake til Modum Kulturhus da vi sang den for første gang til et mørkebelagt publikum med Sindre på el-gitar. Det var helt fantastisk, og vi fikk så mange hyggelige tilbakemeldinger! Og så var det jo helt rått å synge den på hovedkonserten i Tannenburg for hundrevis av folk! En helt magisk opplevelse.

Anthem Lights: In The Light.
Dette er en annen versjon enn fra DC Talk, men denne er fin den også.

#3: Holding On - Simple Plan
Oddo syns det er sååå gøy at jeg hører på dette bandet, for det er så ulikt meg! Hehe, jeg kan for så vidt forstå det. Folk hadde nok ikke trodd meg hvis jeg hadde sagt at jeg har vært på konsert med dem. Våren 2016. Det var knallbra! For meg er denne sangen en skikkelig feel-good treningssang. Jeg løper veldig ofte til låter fra Simple Plan, og denne sangen gir meg det ekstra lille dyttet til å holde ut ti meter til - og enda ti meter til. Dessuten er takten i denne sangen så fin for sykling. Jeg fortsetter selv om syren har funnet meg - I'm holding on.

Simple Plan: Holding On.

#4: Thank You, Stars - Katie Melua
Dette er den aller første låten jeg hørte fra Katie Melua - og også den sangen som gjorde at jeg falt helt for henne. Hun har en så nydelig og behagelig stemme, og hennes lyseste toner lyder som en drøm i ørene mine. Jeg husker jeg satt inntil badekaret i barndomshjemmet mitt i Modum og lyttet til sangen på Walkman'en min mens jeg skrev ned sangteksten. Det er helt utrolig at jeg husker denne stunden fortsatt, men det må ha satt spor i meg. Jeg har også vært på konsert med Katie Melua, og det var helt magisk og vakkert!

Katie Melua: Thank You Stars

#5: The Skipping Song - Kevin Kern
Denne låten går det jo ikke an å ikke bli glad i, man må jo bare smile når man hører sangen lystige og lekne toner! Jeg blir tatt med tilbake i tid da jeg var i psykatri-praksis og var med og observerte en av gruppetimene (musikkgruppen). Her skulle hver enkelt pasient velge en sang de ville spille av for resten av gruppen og fortelle hva den sangen betydde for dem. Mot slutten av timen spurte en av pasientene meg om hvilken sang jeg ville spille av. Jeg ble litt overrasket over at de ville høre min mening også, men da valgte jeg i alle fall å spille av denne sangen.

Kevin Kern: The Skipping Song.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!