Gåtur opp i skogen!

Heisann og hoppsann (jeg gjør jo ikke det daaa).

Nå var nettopp familien samlet rundt TV-skjermen hvor vi så på Farmen Kjendis, og det ble Kristine, ei av jeger-tvillingene, som ble stemt ut til førstekjempe. Jeg merket jeg kjente ekstra mye på tvillingfølelser da jeg så episoden, og jeg kunne fullt og helt forstå og sette meg inn i hvordan begge tvillingene tenkte og kommenterte under sendingen. Jeg hadde jo kjent på akkurat de samme følelsene selv i en liknende situasjon.

Nok om det, for å hente opp tråden fra forrige innlegg: Vesla var ute i en liten time før hun kom inn igjen, så jeg fikk klappet henne og bedt om unnskyldning for at jeg slapp henne ut i denne kulden. Deretter fikk jeg tatt natten selv, og sov både godt og lenge.

Pappa og jeg har gått en tur i dag også, og jeg syns det har blitt en veldig fin vane! For det første er det virkelig enestående vinterlandskap her ute, frisk luft, trivelig selskap i pappa, og jeg får mye god gåtrening! Denne gangen gikk vi oppover i skogen, og pappa fortalte meg om hvor hans besteforeldre bodde før samt slektshistorie. Det var både fint og interessant å høre om. Vi har jo ikke så mye kontakt med den siden av slekten, så jeg syns det var fint å høre pappa fortelle om hvordan alle var tilknyttet hverandre. Hele veien kunne pappa fortelle hvem som bodde hvor - til og med hyttefolk! Han har virkelig oversikt her i bygda! Pappa er en utrolig omgjengelig og sosial kar som kommer godt overens med alle. Han er et godt forbilde for meg, og jeg vil også være et slikt menneske som andre kan føle det er behagelig å være sammen med og som det er lett å omgås.

Utsikt fra veien oppover i skogen. Det har begynt å legge seg is på fjorden. Er det ikke vakkert!

Med krykkene slengt foran meg står jeg og nyter den vakre utsikten. 

På tide å finne sengen og lese litt i Bibelen før jeg skal sove. God kveld til resten av verden!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!