Bloggutfordring, dag 6.

5 ting jeg gjør hver eneste dag.

#1: Spiser.
Et kjedelig, men aldeles livsviktig punkt.

#2: Hører på musikk.
Jeg hører på musikk ofte. Når jeg gjør husarbeid, når jeg trener, når jeg skal fra et punkt til et annet. Musikk er en viktig del av livet mitt. Etter at livet med fotball ikke var et alternativ lenger for meg, var det musikk som fylte mye av tomrommet, både gjennom å synge selv, men også til å lytte. Musikk som terapi funker for meg når jeg hører på musikk som betyr noe for meg.

#3: Ber til Gud.
Jeg ber til Gud hver kveld før jeg skal sove. Da jeg var liten sang Linnie og jeg "Kjære Gud, jeg har det godt" og en annen kveldssang før vi ba hver vår stille bønn. Ettersom jeg ble eldre sluttet vi å synge sammen, men jeg holdt fortsatt ved rutinen å be en bønn til Gud. Jeg ber også i løpet av dagen dersom jeg har behov eller ønsker dette, men kveldsbønnen er noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske.

#4: Reflekterer over dagen.
Dette henger egentlig litt sammen med forrige punkt, for kveldsbønnen min til Gud tar for seg to stadier. Først takker jeg Gud for tre hendelser eller ting som jeg er glad og takknemlig for har skjedd i løpet av dagen. Deretter ber jeg for andre eller noe jeg ønsker for meg selv. Gjennom første stadium får jeg altså reflektert gjennom dagen. Selv når jeg føler jeg har hatt tidenes verste dag, må jeg hele tiden lete etter noe - ett eller annet - som jeg var takknemlig for gjennom dagen. Et slikt perspektiv hjelper meg å holde fokuset der jeg ønsker at det skal være, samtidig som at dette vil være det siste jeg sitter igjen med før jeg avslutter dagen.

#5: Sier god natt til kosedyrene mine.
Dette siste punktet var jeg usikker på hva jeg skulle skrive om, så jeg spurte Oddo om hjelp. Da sa han at jeg kunne jo skrive om hvordan jeg alltid møter kosedyrene mine før jeg skal legge meg. Når jeg har funnet sengen, løfter jeg Bløten opp foran meg mens han vinker til meg. Bløten gir meg en trygghet om at han er glad i meg, noe jeg også klarer å stole på. Og selv hvor mange utfordringer og nedturer jeg har hatt i løpet av dagen, betyr det ingenting når det kommer til hvordan Bløten møter meg etter endt dag. Ubetinget kjærlighet. Bløten gjør meg alltid så glad i hjertet, og jeg smiler tilbake til ham før jeg legger ham inntil halsen min på min høyre side. Deretter plukker jeg opp A-J og Poddo og gir dem en god klem før jeg legger dem inntil halsen min henholdsvis i midten og på venstre side. Etter å ha gjort det, ber jeg bønnen som nevnt i #3 før jeg endelig kan falle i søvn. Da føler jeg meg trygg.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!