Kort oppsummering av romjul 2017

God aften, mine kjære lesere, og et riktig godt nytt år ønskes dere alle!


JULAFTEN
Disneys magiske jul. Familiekvalitet. Tvillingtid. Tantebesøk. Tenne lys på graven til bestemor, bestefar og oldeforeldre. Gudstjeneste. Juleevangeliet. Pinnekjøtt. Riskrem. Gaver. Hygge. Forventninger. Glede. Samhold.


NYTTÅRSAFTEN
Husrengjøring. Matlaging. Finpyntet. Spillmoro. Fantasi. Tress&Flush. Ribbe. Riskrem. Strålende fyrverkeri-utsikt over Tyrifjorden. Stjerneskudd. Nyttårsvals. Refleksjoner. Tilbakeblikk. 2018. Riktig fokus. Gode forventninger for det kommede år.


Det har vært en fin romjul med preg av redusert tid til data og mobil. Jeg skal egentlig ikke skrive så mye, jeg tenkte å legge meg og lese litt i Bibelen før jeg skal sove. Som en unnskyldning for at det er så lenge siden jeg har skrevet, skal jeg gi dere en liten videosnutt fra da mamma snapchat-filmet meg mens vi så på TV. Kan også si at det vi så på, var ikke mer skummelt enn den svenske politietterforskeren Wallander. Jeg filmer mobilen min som viser snapvideoen fra mamma, derfor litt kronglete video. Jeg har allerede skjønt at jeg aldri vil bli en favoritt til å se skrekkfilmer med, hehe. Enjoy!


Fred ut - og fred inn.
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!