Nyttårsbrevet.

God morgen i hjemmet! Denne dagen åpnet med at Vesla hoppet opp i sengen og la seg ved beina mine. Dette må være en av de beste måtene å bli vekket på. Ellers har jeg brukt formiddagen til å spise frokost, lese den daglige dosen av Bibelen (i dag leste jeg blant annet fortellingen om Noahs Ark!) og lage frokost til Analin på senga. Ikke fordi jeg er kjempesnill og uselvisk, men fordi hun fortjente det - og det av meg.

Det jeg ville at dette blogginnlegget skulle handle om, er likevel noe helt annet. Den 1. januar skrev jeg et lite brev der jeg tok for meg de dårlige valgene jeg tok i fjor og fortalte litt om hvordan jeg har det akkurat nå. Dette brevet er skrevet til meg selv, og det er jeg som skal åpne og lese det igjen - om nøyaktig ett år. Jeg tror dette kan være til god motivasjon og støtte for meg for å tenke over livet og dets verdier. Jeg brettet arket sammen og la det i en konvolutt, etter brevets regler, før jeg limte sammen konvolutten. Nå kan jeg ikke fristes til å åpne den igjen før jeg skal; nemlig på første nyttårsdag til neste år.

 
Nyttårsbrevet.

Nå er det på tide å ta en liten treningsøkt i kjellerstuen! Ellers kommer dagen til å gå med til å pakke til Trondheimsturen jeg skal på i morgen (!!) samt tilbakereisen til Haugetun Folkehøyskole, og å få besøk av Analins og min flotte venninne Sunniva! Jeg kan allerede se at dette kommer til å bli en god dag.

- Bella*

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!