En dag for meg selv i vente!

I morgen skal det være utedag på skolen, men fra mine tidligere erfaringer fra utedager, ender det bare med knall og fall, og det resulterer som oftest i krykker de neste dagene, samt vondt i knærne de neste ukene. Jeg velger derfor å avspasere denne dagen (mulig for meg som stipendiat) - og jeg er faktisk fornøyd med valget mitt! På den måten blir det enklere for meg å fortsatt holde det lille målet mitt; å være krykkefri et helt skoleår! Det er seriøst mange år siden jeg har vært det nå.

Selv om jeg avspaserer morgendagen, har jeg ikke tenkt til å ligge på latsiden likevel! Her kan du ta en titt på planen min. Jeg rekker nok ikke alt, men siden har jeg full plan vil jeg iallfall ikke bli plages av dødtid!

Tirsdagens gjøremål:
- Trene på ELIXIA.
- Stikke innom Østfoldhallen.
- Sette på noen klesvasker.
- Jobbe videre med lørdagsundervisningsdelen min.
- Spille piano.
- Skrive meldinger til noen jeg skulle ha gjort for lenge siden.
- Oppdatere meg i komplimentsboken min.
- Lese den daglige dosen i Bibelen.
(- Løpe rundt på skolen mens jeg synger for full hals - etter Tone Charlottes ønske, hehe)

Vet du, jeg gleder meg litt til morgendagen! Jeg gleder meg til å få unnagjort mye nyttig eller noe jeg har hatt lyst til å gjøre, men som jeg aldri har tatt meg tid til å gjøre. Dessuten tror jeg det kan bli godt å være helt alene. At jeg trenger denne dagen for meg selv. Jeg tror nemlig det kan bli godt for meg. Og med disse tankene i bakhodet, ser jeg faktisk frem til i morgen; jeg tror jeg kan dra god nytte av denne dagen - på flere måter.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!