Moro i mitt eget selskap!

For en fantastisk nydelig dag det har vært i dag! I dag da det egentlig har vært utedag i Oslo med skolen, men hvor jeg valgte å avspasere for å slippe å utsette knærne mine for unødvendige skader. Derfor har jeg tilbrakt denne dagen for meg selv her på skolen! Man skulle kanskje ha trodd at jeg kunne ha kjedet vettet av meg siden det nesten ikke har vært en sjel på skolen og det ikke foregår noen aktiviteter her, men der tar du feil! Jeg har faktisk hatt min beste dag på lenge!

8:00: Frokost-tid! Jeg lagde meg også en god nistepakke som jeg kunne spise senere samme dag; det ville jo ikke bli noen andre måltider for 'unnasluntrerne' på huset, hehe.

8:45: Etter å ha satt på en klesvask, gikk jeg bort til ELIXIA. Med slafsete snø og store vanndammer det var umulig å unngå, rakk skoene å bli gode og våte før jeg var kommet halvveis. Men humøret mitt var faktisk på topp, og med Chris Tomlin i ørene var det bare en fryd å gå en tur i dette forfriskende snøværet!

9:30: Da var treningen i gang på ELIXIA, og jeg fikk meg endelig en god, lang og relativt hard treningsøkt i dag! Jeg trente i 2 1/2 time - og det var ikke på noen gruppetimer; bare ute i hallen med apparatene og frivektene! Det er mange som har spurt meg om hvor jeg finner denne motivasjonen for å trene så lenge alene, men det vet jeg faktisk ikke. Det kan hende det bare er fordi jeg er veldig disiplinert; har jeg satt meg et mål, finner jeg det vanskelig å bryte det. Dessuten er det en stund siden jeg har fått slik en ordentlig god treningsøkt, så jeg hadde på forhånd satt av denne dagen til nettopp dette. Jeg begynte med 30 min. utholdenhetstrening på ellipse-maskin, 60 min. styrketrening for bein, 50 min. styrke for overkropp, og 10 min. nedvarming. Utrolig digg, altså.

12:00: På tide med tilbaketuren! Jeg stakk også innom ELKJØP for å kjøpe en minnepenn siden jeg har mistet den jeg kjøpte for en stund siden (merk deg setningen!), samt Rema 1000 for å kjøpe noen flere nødvendigheter. Selv om beina og kroppen var mer sliten denne gangen, var humøret fortsatt på topp!

13:15: Back at school! Her var jeg nok dårligere på å sjekke tiden, men jeg fikk faktisk gjort en hel masse på 'gjøreplanen' min! Nedenfor kan du ta en titt på gjøremålene som jeg skrev i forrige innlegg:

Tirsdagens gjøremål:
- Trene på ELIXIA.
Dette var nok dagens største mål, og jeg ble storfornøyd med resultatet!

- Stikke innom Østfoldhallen.
Den turen tar jeg en annen gang; kanskje jeg får med meg litt selskap også?

- Sette på noen klesvasker.
Jeg fikk satt på tre klesvasker i dag - og byttet sengetøy!! Ahh, merker jeg gleder meg til å legge meg i natt.

- Jobbe videre med lørdagsundervisningsdelen min.
Det rakk jeg rett og slett ikke, men jeg må sette av tid til dette en annen gang!

- Spille piano.
Jeg lærte meg begynnelsen på "Forrest Gump"-sangen!

- Skrive meldinger til noen jeg skulle ha gjort for lenge siden.
Mangler fortsatt noen, da.

- Oppdatere meg i komplimentsboken min.
Det var så godt å skrive og lese dem igjen! Jeg blir så glad innvendig av at folk sier så mange hyggelige ord til meg.

- Lese den daglige dosen i Bibelen.
Jeg syns det er så spennende og interessant å lese disse tekstene! Hver dag inneholder nye, kloke og gode historier. Det slår faktisk aldri feil.

(- Løpe rundt på skolen mens jeg synger for full hals - etter Tone Charlottes ønske, hehe)
Denne failet litt, fordi jeg var jo ikke heelt alene på skolen; fortsatt var vaskedamene rundt på huset, og det var noen få andre elever som også skippet Osloturen av hver sine grunner, så jeg turte det ikke, hehe...

Jeg er strålende fornøyd med hva jeg har fått utrettet av denne dagen. Og gjett hva; da jeg satt i sengen og oppdaterte meg i komplimentsboka mi, spretter plutselig minnepennen som jeg har trodd jeg hadde mistet i flere måneder ut av genserlommen!! Seriøst, jeg hadde sjekket denne lommen tidligere, men visstnok ikke godt nok, haha. Men istedenfor å bli oppgitt over at jeg faktisk hadde kjøpt en ny minnepenn samme dag, ble jeg bare overlykkelig over at jeg fant den igjen! Det var lagret så mye verdifulle minner og diverse på den, så jeg er glad jeg fant den.

Jeg har vært i et så strålende humør i dag! Det er faktisk helt utrolig! Helt utrolig. Jeg kunne finne meg selv smile og synge da ingen så meg - eller iallfall da jeg trodde ingen så meg, hehe. For en utrolig nydelig dag det har vært i dag. Måtte jeg klare å holde meg selv oppe de neste dagene også.

Oi, jeg kom plutselig på at jeg må ned og henge opp den siste klesvasken jeg har satt på i dag! Vi snakkes plutselig igjen, mine kjære lesere. Takk for at dere tar dere tid til å lese om meg og mitt liv, hvor enn i verden dere befinner dere.

- Bella.

"I get joy just thinking about what He's done for me!"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!