Tidenes minste oppmøte på HG-øvelse!

Heggen Gospel!

På fredagens gospeløvelse var vi bare 13 stk. Vi, som er Norges største Ten Sing kor, var bare 13 stk på øvelse! Vel, nå må vi jo ta sikte til at det var rundt 40 stk som var på Ten Sing festival også da, hehe. Øvelsen gikk for det meste til å synge koselige kristne sanger (Beautiful, Heart of Worship), barnesanger (Dum og Deilig), julesanger (Himlen i min famn - som forresten gav gode minner fra fjorårets jul da Analin og jeg sang duett på denne sangen) og kjente sanger (theme-låten til tv-serien Friends). Vi lekte også en ny variant av fruktsalat, noe som også var kjempeartig - det var så lenge siden jeg hadde lekt denne leken!

Plutselig, da vi var ferdige med enda en runde av fruktsalat, kom en journalist fra TV-Modum inn, og både han og vi var like overrasket over å se hverandre; han hadde jo regnet med å se den store flokken med ungdommer som sang, men møtte jo bare oss 13, hehe. Journalisten ville nemlig lage en liten reklamesnutt av Heggen Gospel om ungdomsgudstjenesten som skulle være neste søndag. Til tross for at vi var så få, fikk vi laget et lite videoopptak for det. Med trommist og pianist, sang vi refrenget til Shackles med bevegelser. Analin og jeg fikk også i oppdrag å si noe med kameraet rett foran oss. Og selvfølgelig fikk jeg den vanskeligste setningen:

"Følg oss på ungdomsgudstjenesten i Åmot Kirke, direkte her på Tv-Modum søndag kl. 17!"

Som jeg slet med denne setningen, men jeg fikk den til slutt til (i hvor stor grad det ble bra, er et helt annet spørsmål!). Deretter sang og snakket vi litt mer sammen før vi dro hvert til vårt igjen, sånn omtrent kl. 22:00.

Selv om vi var så få, hadde vi en veldig koselig og litt annerledes øvelse. Gøy med litt variasjon på øvelsene (hatt litt for mye treningslære i det siste? INTERN)! Neste fredag blir vi nok mange på øvelsene igjen, og jeg gleder meg allerede masse til både denne øvelsen og søndagens ungdomsgudstjeneste! Og fortvil ikke; skulle du måtte gå glipp av ungdomsgudstjenesten, kan du jo bare følge oss på TV-Modum!

Take care!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!