Produktiv dag!!

Da jeg våknet i dag - ganske presist 10:00 - fortsatte jeg å lese i boken til fordypningsemnet jeg har i norsk (overraskende tidlig på en lørdagsmorgen, ikke sant?! Kommer nok av at jeg fikk mye søvn i går, haha...).Jeg fortsatte å lese i boka ved frokostbordet (som jeg by the way spiste alene; pappa var i Vikersund, mamma hadde for lengst spist, og Analin hadde ikke stått opp enda), og hjalp til med litt husarbeid da mamma spurte om hjelp. Et par timer senere var boken ferdiglest. Det var egentlig en veldig lettlest bok - Charlie og sjokoladefabrikken - men det var greit deilig å få unnagjort enda litt skolearbeid!

Deretter ryddet jeg rommet mitt (som var et stort mess!) og tok klærne mine inn i klesskapet før jeg satte meg foran dataen og oppdaterte meg på det vanlige (Facebook, yahoo, blogg og it's learning - glemte hotmail!). Da klokken snek seg over 14:30 og Analin ikke hadde vist tegn til å stå opp enda, fant jeg det riktig å vekke henne. Vi skulle jo til Vikersund i dag og ta oss av litt handling. Men, så trøtt som hun var, stakkar, orket hun ikke å bli med meg, så jeg måtte dra alene. Det var litt greit å få prøvd meg litt på egen hånd uten Analin - å bevise at jeg klarer meg selv uten henne! Det kan sikkert høre litt teit ut, men det er faktisk akkurat slik jeg føler det.

Da jeg kom hjem etter lørdagshandelen, fikk jeg beskjed om å lage middagen. Etter middag leste Analin og jeg treningslære, kapittelet om Mental trening, og skrev notater til det. Flate, så interessant det er! Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; jeg er SÅ takknemlig for at jeg har dette faget - og får lov til å beholde boken etter skoleslutt! Dette er desidert det faget hvor jeg har fått mest utbytte av opp gjennom alle mine år på skolen. Og jeg må jo selvsagt si at læreren skal ha mye av takken for at jeg kan så mye!


Jeg er strålende fornøyd med hva jeg har fått utrettet i dag! Jeg hadde egentlig tenkt til å trene i morgen, men i og med at jeg skal på ungdsomsgudstjeneste som varer i flere timer + kjøring tilbake til hybelen + at jeg må lese mer treningslære (ja, har prøve om det i nærmeste fremtid), rekker jeg det sannsynligvis ikke. Jeg forflytter den heller til tirsdag etter skolen - da har jeg litt tid til overs!

Nå skal jeg legge meg slik at jeg får mest utbytte av morgendagen! Og morgendagen starter lett med lekser, hehe...

Hva har du gjort i dag?

Take care!
~ Bella.

Ps: Trenger du å et lite latterkick? Ta en titt på denne filmsnutten før du ser på denne! Nesten litt slemt å le av dette, egentlig, hehe...

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!