Kontroll på treningen!

Ja, da er jeg alene på hybelen igjen. Analin er hos kjæresten sin, som vanlig, så henne ser jeg ikke så mye til etter skoletid. Jeg blir nesten overrasket (positivt, selvfølgelig) hvis hun blir med til hybelen etter skolen! Ok, det var litt vel dramatisk, men jeg merker at jeg er blitt mye mer alene nå enn det jeg var før.

Starten av hver måned lager jeg en treningsplan over hva jeg skal utføre av trening i løpet av måneden, og jeg logger alltid etter hver trening der jeg forteller hvordan treningen gikk og hvordan den føltes på kroppen. Det er utrolig interessant, spennende og lærerikt for meg å ha så god kontroll over treningen! Derfor logger jeg alltid veldig nøye og lager treningsplanene grundig gjennomtenkt, for det er mye å ta hensyn til når jeg skal lage treningsplan:
* Jeg må tenke på at jeg må ha mindre trening dersom det er prøver eller liknende i nærheten
* Jeg må passe på at treningen kommer overens med treningsøktene på skolen
* Jeg må passe på at jeg får variasjon i treningen (trener jeg skadeforebyggende for beina den ene dagen, er det lurt å trene styrke for overkroppen dagen etter slik at jeg får nok restitusjon på beina)
* Jeg må vite hva jeg skal drive med av egentrening til hver eneste dag i måneden

Det er ganske mye jobb i å lage denne treningsplanen, og det tar i alle fall ganske lang tid for meg, for jeg er så nøye. Jeg må også levere denne planen (+ treningsloggen) til lærerne slik at de får oversikt over alle treningsøktene jeg utfører hver måned. Da jeg leverte inn loggen for oktober og planen for november for ikke så lenge siden, fikk jeg melding tilbake av læreren, og meldingen startet slik: "Hei, Anabel. Dette ser bra ut. Du har logget godt og planlagt bra!" Ahh, det er så godt å få slike gode tilbakemeldinger på ting du legger mye arbeid i!

Altså, det er ikke vanlig at man får slike meldinger hver gang man sender inn treningsplan og logg, men læreren nevnte også at det ble i følge planen min ganske mye mer trening på meg enn det jeg vanligvis har pleid å trene, og det var jeg helt klar over. Jeg har vanligvis pleid å trene rundt 2000-2200 minutter i måneden (som tilsvarer ca. 7-8 timer trening i uka), mens denne måneden har jeg ført opp nesten 2800 minutter (som tilsvarer nesten 11 timer i uka)! Det kommer til å bli hardt, men jeg vil klare det! Og med lærerens melding i bakhodet, fikk jeg jo en god motivator også, hehe!

Har du kontroll over treningen din?

Ta vare på deg selv!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!