"MOT til å glede"-dagen!

Kilde: [http://www.lokenasen.gs.ah.no/images/nyheter/2009-2010/705_id705tmcesizetruecontrol.jpg]

Åh, som jeg har gledet meg til denne dagen! I dag, den 23. november, er det nemlig "MOT til å glede"-dagen! Da jeg gikk på ungdomsskolen, var MOT en del av skolen, så det var enklere å finne tid til å glede noen. Vi som var Ungdom med MOT, stelte i stand MOT-frokost til resten av skolen, og vi gikk rundt på gamlehjemmet, rådhuset og andre steder og delte ut diverse MOT-effekter og kaker. Ahh, som jeg savner dette - det var så koselig!

Ringerike vgs, den skolen jeg går på nå, er ikke en MOT-skole, så det er vanskeligere å sette av tid. I 2. økt hadde jeg gym, og det hender ofte vi må rydde og dusje langt inn i matfriminuttet. Heldigvis fikk Analin og jeg lov til å gå litt tidligere fra gymmen for å forberede oss (det fikk forresten resten av klassen også lov til, så jeg fikk litt dårlig samvittighet for at gruppa mistet de siste 10 minuttene...). Vi dusjet så raskt vi kunne, og møtte glade og lystne til 2MUAs klasserom, der vi traff resten av gjengen som skulle være med å glede resten av skolen!

Dagen i forveien hadde vi nemlig brukt til å bake kaker og boller som vi skulle dele ut. Alle som ikke hadde MOT-t-skjorte eller genser, fikk tatt det på seg, og vi sorterte ut bollene og kakene i kurver og bokser, før vi alle var klare til å sette ut på vår lille reise. Som vi gledet oss!

Kurver og bokser fulle av godsaker!

Og så var vi i gang. Vi gikk - stolte, spente og fulle av energi og glede som vi var klare til å smitte over til de andre på skolen - til forskjellige klasserom og lærerværelser med våre fristende godbiter. Det var så gøy å se de brede smilene som satte seg på ansiktene til de vi møtte, og å bli møtt til applaus mens vi delte ut det vi hadde!

I aksjon!

Elever som satte pris på vårt lille gledestiltak!

En liten time senere var vi tomme for alt. Det eneste vi satt igjen med, var smilene som ikke kunne forlate fjesene våre, og gleden som befant seg inne i oss som hadde blitt mangedoblet siden begynnelsen av friminuttet. Ja, for det gledet virkelig ikke bare de vi hadde til hensikt å glede - det gledet også oss minst like mye! Dette må være den varmeste dagen i hele november - en herlig avslutning på årets siste høstmåned, og en god forberedelse til de kalde vintermånedene!

Glade og fornøyde ungdommer etter runden på skolen!
F.v: Hanna, Anne Linn, Analin, Heidi Marie, Lina og meg.


Jeg har hatt en utrolig bra dag i dag - og jeg håper du har hatt en like fin dag som meg!
Har du også gjort noe for å glede andre i dag?

Ta vare på deg selv!
~ Bella.

Kommentarer

  1. Det hørtes veldig koselig ut :D Godt moingene tar vare på det gode MOT miljøet som er i kommunen!
    Selv har jeg ikke gjort det store ut av dagen, gav en liten ting til ei venninne som ble veldig glad!

    SvarSlett
  2. Stort, Bella, Hanna, Anne Linn, Analin, Heidi Marie og Lina! Sitter her på MOTs Servicekontor i Trondheim og kjenner at jeg er så VANVITTIG stolt av dere!
    Varm klem fra Sigrun i MOT :-)

    SvarSlett
  3. Dere er bare ubeskrivelige jenter!!! :)
    FANTASTISK altså! Jeg DIGGER dere! :)
    Ingrid

    SvarSlett
  4. Jeg er så stolt av at vi har ungdommer som dere Anabel. Fantastisk hva dere gjør! Takk!

    Klem fra MOrTen

    SvarSlett
  5. Tusen hjertelig takk for disse gode ordene - det varmer mye!!
    Jeg er jo så utrolig stolt av å være med i MOT! Men det vet dere jo :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!