Sykehusbesøk!

På onsdag var jeg innkalt til Ringerike sykehus ang. kneet mitt. Jeg må innrømme jeg ble overrasket da jeg fikk innkallelsen; jeg hadde nemlig bedt om henvendelse til dette sykehuset på denne tiden I FJOR! For ett år siden hadde jeg nemlig mye vondt i knærne, og det var derfor jeg ville få snakket med legen om hva det kunne ha skyldtes. Men jeg var ikke høyest prioritert på listen, så jeg måtte regne med 5-8 ukers ventetid - nevnte også at det kunne ta enda lenger tid. Det hadde nesten vært mer rimelig å ha sagt 5-8 måneder!

Men nok om det. Da jeg kom inn til operasjonslegen, fortalte jeg hvordan situasjonen lå an; at jeg hadde hatt vondt i begge knærne i det siste, spesielt hvis jeg satt på huk eller på knærne, hvis jeg snublet eller fikk en vridning i kneet. Jeg fikk understreket at dette gjaldt absolutt mest da jeg sendte henvendelsen til sykehuset for ett år siden, men kan også på denne tiden føle noen smerter.

Da han, altså legen, skulle kjenne på kneet mitt, fortalte han at jeg hadde vært veldig flink til å trene det. Han fortalte faktisk at han aldri før hadde sett ei jente som hadde trent så godt opp igjen etter en operasjon, eller noe liknende! Det var virkelig godt å høre, altså. Jeg har jo trent en masse skadeforebyggende for beina i flere år nå, så det er godt å vite at det er verdt det.

Konklusjonen som kom ut av sykehusbesøket, var at han syns knærne så sterke ut. Til tross for de spørsmålene jeg satte meg til smerter jeg kjente i knærne i ny og ne, ville han ikke gjøre noe mer med det. Derimot; skulle jeg plutselig gå på en skikkelig smell og få veldige smerter, da skulle jeg komme tilbake til han - og forhåpentligvis få en time litt tidligere i forhold til henvendelsen enn denne gangen!

Jeg er egentlig helt greit fornøyd med dette besøket. Legen hjalp meg så godt han kunne med spørsmålene mine, og han fikk sett på knærne mine. Jeg kunne jo ikke ha forventet meg så mye mer siden jeg ikke har så vondt i knærne lenger - jeg bare måtte ta denne timen, for hvem kunne vel ane hvor lang tid det ville ta hvis jeg ville utsette denne timen? Tre år?? Dessuten; da jeg var ferdig på sykehuset, gikk det akkurat en buss ned til sentrum igjen, og jeg kom meg tilbake til klassen slik at jeg bare var borte i én eneste time grunnet dette besøket. Det kunne seriøst ikke ha blitt bedre!

Ta vare på deg selv!
~ Bella.

Kommentarer

  1. Så bra at du endelig kom inn! Det skal ikke være lett å få time.. Helt enig, skulle nok heller ha vært 5-8 måneder enn uker.. Godt du fikk bekreftet at du har trent riktig! :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!