MODELL!! + årets ungdomsgudstjeneste!

Fotograf: Mona Lindseth.


Dette blir et veldig kort og usystematisk innlegg, for jeg burde egentlig legge meg nå. Det har seg bare slik at jeg må fortelle deg noe som hendte i går kveld - etter postingen av forrige innlegg. Ei venninne av meg, Eva, kontaktet meg plutselig over Facebook og spurte om Analin og jeg kunne tenke oss å være modeller for henne og Mona på søndag, altså i dag! Helt utrolig, ikke sant?! At JEG ble spurt om å være modell (Analin og jeg har forresten blitt halvveis spurt av datteren til kjørelæreren jeg hadde tidligere om å være modeller for henne, men jeg har enda ikke hørt noe fra dem)! Gjett om jeg ble spent og glad, og jeg kunne ikke vente med hvordan det ville bli!

Vel fremme på deres studio denne ettermiddagen, tok vi bilder av meg alene, Analin alene og av både Analin og meg sammen. Vi hadde tidligere fått beskjed om at vi skulle kommet usminket, og at afro-håret mitt skulle bli så stort som mulig, så jeg måtte kruse det skikkelig opp (gruer meg derfor til å gre gjennom håret mitt neste gang, haha).

Dette var virkelig en spennende og moro opplevelse! Jeg har jo aldri vært en modell før, og det at fotografene roste oss for at dette var vår første gang, var jo kjempestas da! Det virket også som at de var fornøyde med oss, og at vi kunne regne med å bli spurt flere ganger!


Rett etter var jeg på ungdomsgudstjeneste i Åmot Kirke (som gikk på direkte'n på Tv-Modum!). Åhh, som jeg alltid gleder meg til disse gudstjenestene; ikke bare for å møte presten (som alltid er veldig koselig), synge i lag med Heggen Gospel (som jeg elsker det kicket som dette koret gir meg) og det å se igjen kjente konfirmant-fjes fra konfirmantleiren tidligere i år (som alltid er like spennende å se hvor mange jeg husker, hehe), men også de herlige prekene presten har! Det er seriøst helt utrolig hvordan han får det til - gang på gang. Det er like imponerende hver gang!

W W J D.
Walk With Jesus Daily.
Be. Lytt. Les. Tegn korsets tegn.
Anabel hører Jesus til.

Ta vare på deg selv!
~ Bella.

Kommentarer

  1. Så utrolig artig å være modell:D Så noen av bildene av dere, de var kjempe fine!
    Takk for en fantastisk kveld i går! Ungdomsgudstjenester er virkelig fantastiske!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!