Overraskelse, Iselin!!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nok et sangoppdrag. Men denne gangen følte jeg et mye større prestasjonspress enn jeg har gjort tidligere!

Dette sangoppdraget skulle nemlig være i en privat konfirmasjon; til min beste venninne, Iselin. Moren hennes hadde spurt om vi kunne tenke oss å synge på hennes konfirmasjon som en overraskelse, så det var veldig gøy å se ansiktet til Iselin da hun så Analins og min entré. Vi skulle fremføre fire sanger, "I Will Survive", "In The Light", "He Will Forever Last" og en sang vi hadde laget spesielt for henne med melodien fra "Teddybjørnens Vise".

Jeg trodde aldri jeg skulle bli så nervøs som jeg var. Jeg skalv både i munnvikene, i stemmen og i beina. Til og med ikke når jeg står på scenen og synger foran hundrevis av folk i Tyskland, har jeg skjelvet så mye som jeg gjorde i dag.

Sangene gikk vel greit. Til tross for at jeg skalv så fantastisk mye over hele kroppen (det var helt forferdelig!), kunne det ha gått verre. Dette var jo bare for å glede Iselin, og hun har jo hørt disse sangene før. Etter opptredenen vår, kom både Iselin, moren, stefaren og søsteren til stefaren til Iselin og roset oss opp til skyene. Og hvis de er fornøyde, kan jeg ikke si noe annet enn at jeg også er det.

Panter ville så veldig være med på bildet, hehe...

Nå får jeg sette i gang å lese til skoleårets aller siste prøve - i historie. Jeg fikk 6/5 på heldagsprøven i fransk, så jeg går ut med 6 i standpunktkarakter! Utrolig deilig, altså, og det virker som en god trøst til hvordan det har gått i noen av de andre fagene...

Take care, folks! :-)
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!