Søndag = hviledag? I don't think so!

Jeg ble vekket av alarmen klokken 8:00. Jeg sto opp, stelte meg, pakket baggen jeg skal ha med tilbake til Hønefoss og dro for å synge i årets siste konfirmasjonsgudstjeneste. Som jeg kommer til å savne dette; de flotte prekenene (ja, hvis man tar seg tid til å virkelig lytte til det presten sier, vil du innse at han/henne kommer med et utrolig bra budskap!), de herlige menneskene og den gode, men samtidig den nervøse stemningen til hver enkelt konfirmant inne i kirken. Dette er virkelig verdt å være med på!

Analin og jeg synger i konfirmasjonsgudstjeneste i Åmot Kirke! Ikke i dag, men i forrige uke.

Gudstjenesten sluttet litt senere enn jeg hadde forventet, så Analin og jeg hadde litt dårlig tid for å komme oss til Hønefoss for å jobbe under Knøtte-cupen (dugnad for neste skoleårs klassetur til Portugal - på treningsleir). Til tross for at vi måtte opp på hybelen, skifte ut "finstasen" med "arbeidsklær" og pakke det lille vi skulle ha med på cupen, kom vi bare noen minutter forsinket.

Jeg ble satt opp til å være i "Bend It"-teltet hvor Anny og Malin var - vi skulle selge frukt, smoothies og juice! Jeg kom visst akkurat da rushet var over, og det var nesten ingenting å gjøre. Tiden gikk til å spise masse frukt (hadde jo nesten ikke spist siden frokost som var for 6 timer siden), haha! Da vi hadde sittet der en liten stund (halvannen-to timer), ba noen oss om å begynne å rydde. Det var da igjen tre fruktkurver og en haug med smoothies og juice. Vi var så heldige at vi kunne ta med oss så mye vi ville! Vi delte ut smoothies'ene og juicene, og det ble over 20 flasker på oss hver! Utrolig digg, altså, hehe.

Mange deilige fruktkurver, NAM!

Smoothiesene og juicene jeg fikk med meg hjem! Og enda har Analin og jeg tatt noen!

Etter å ha dratt tilbake på hybelen og satt flaskene i kjøleskapet, hadde Anny og jeg avtalt å trene på ELIXIA - styrke for armer og utholdenhet. Vi tok blant annet benkpress, noe som jeg ikke har trent på lenge! Vi startet ikke så høyt - 40 kg - og jeg overrasket meg selv ved å ta 10 rep på første + 3 med hjelp! Altså, sett at jeg ikke har trent benk på ukevis.

Etter treningsøkten, planla Anny og jeg en styrkeøkt vi skal instruere for noen ungdomsskoleelever til tirsdag. Vi skal holde på i to timer med noen middels harde styrkeøvelser, så lykke til, elever, hehe...

Jeg syklet hjem i kortshorts og kortermet jakke i vind og regnvær. Det var derfor deilig å komme inn i en varm og god dusj på hybelen. Siden klokken 8 om morgenen til klokken 7 om kvelden har jeg hatt fullt program. Jeg må si det er deilig bare å slappe av nå! Tenker jeg legger meg snart og leser litt i boka jeg har begynt på: "When The War Began" - en utrolig spennende bok jeg anbefaler (i alle fall hittil!). Jeg burde vel også ta en smoothie til. De går nemlig ut på dato om 4 dager - det var vel også derfor vi fikk dem, hehe.

Spennende bok jeg anbefaler å lese!

Ta godt vare på deg selv!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!