Siste prøve i 2. klasse - vel gjennomført!

E-N-D-E-L-I-G kom dagen jeg har ventet på! Nå kan jeg senke skuldrene og lene meg bakover. Jeg kan omsider se enden av skole-tunnelen, og som det stråler av solskinn på den andre siden!!

Prøven gikk vel greit. Jeg skrev litt over 1200 ord, som tilsvarte at jeg startet på min 4. side. Det var ikke mange i klassen som hadde foreberedt seg til denne prøven, så på den måten må jeg vel si at jeg var godt forberedt. Men det blir jo litt feil å tenke på den måten. Jeg følte jeg fikk skrevet ned den kunnskapen jeg hadde lært meg til i dag, så får jeg håpe det holder.

Dagen startet med at jeg måtte tvinge meg opp av sengen. Det er jo ikke likt meg i det hele tatt! Dagen før hadde jeg lest til denne historieprøven til omtrent halv tolv (med noen pauser innimellom der jeg sov eller bare tok en rask oppdatering på Facebook). Deretter sovnet jeg til ett på sofaen, før jeg tvang meg selv til å pusse tenner og legge meg i senga.

Skolen startet opp med geografi - ekskursjon i Hønefoss! Jeg var så forferdelig trøtt, og jeg er sikker på om jeg hadde fått mulighet til å legge meg ned, hadde jeg sovnet lett. Deretter trente jeg bein på ELIXIA. Jeg gned meg i øynene konstant for å holde meg selv våken. Jeg følte meg virkelig ikke i form. Deretter øvde jeg til prøven sammen med Anny, før jeg tok prøven.

Vi fikk fri i siste økt, så jeg sitter bare i klasserommet mitt, i P148. Nå er det kanskje på tide å stikke bort til ELIXIA for nok en treningsøkt, denne gangen utholdenhet. Håper det blir en bedre økt enn forrige... Deretter skal jeg på kjøretime og lære om forbikjøring. Blir spennende, så jeg håper jeg blir mer våken til det!

Begynner det å stilne på arbeidsfronten før sommeren for deg også? :)

Ta vare på deg selv!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!