Tid for skole!

Endelig tilbake på skolen igjen! Ubeskrivelig deilig.

Nå er det spisefri på 70 minutter (brukte en del av tiden til å dusje etter treningsøkten), og jeg sitter i klasserommet og slapper av etter en hard treningsøkt. Kl. 12.20 starter egentlig ny økt, men siden lærerinnen er syk og ikke har fått satt inn en vikar, får vi fri! Da skal jeg jobbe med treningsledelse med Analin.

Jeg hadde en flott treningsøkt i stad! Utrolig hardt! Jeg var helt gåen etter denne økten - jeg som ikke kunne være med på kanonball heller, pga den hersens skaden i kneet. Ja, nå er jeg lei, altså!!

Jeg har også blitt mer trøtt for tiden. Da jeg var syk, fikk jeg mye søvn - altså, da mener jeg minst åtte timer søvn hver natt! Men da jeg startet på skolen, gikk jeg ned til 6-7 timers søvn. Ok, i går måtte jeg jo få med meg Grey's Anatomy, og dagen før ble jeg med på fotballtrening for å jobbe med et skoleprosjekt (måtte "intervjue" treneren og spillerne), og da kom jeg sent hjem. Jeg prøver å sove på bussen, men jeg får det ikke til. Det er for mye som surrer rundt i hodet mitt som krever min fulle oppmerksomhet, så jeg klarer ikke å slappe av! Men jeg fant en ny taktikk i dag: Jeg øker volumet på iPoden min (eller etter Analins mening; slik at det er 'hørbart' for andre mennesker). Jeg klarte ikke å sove, men jeg ble i det minste mer avslappet.

Jeg får stikke og møte Analin og Anny på biblioteket. Vi snakkes senere!
~ Bella

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!