Nytt syn på livet?

I det siste har jeg hatt det utrolig kjipt. Det føles som om INGENTING går min vei! Selv hvor knallhardt jeg trener kneet mitt, merker jeg absolutt ingen fremgang (nesten bare det motsatte)! Jeg sliter meg fullstendig ut psykisk pga skole og lekser (du aner ikke!!), noe som har resultert i at jeg har blitt syk - det var kroppens endelige måte å fortelle at den ikke orket mer. Lørdagen var virkelig den dagen jeg slet mest, og hadde det vondest. Jeg hadde feber, følte meg stadig svimmel, mistet matlysten totalt, og jeg gråt masse. Jeg ba også mye til Gud, men det virket som om han ikke hørte mine bønner.

På søndag følte jeg meg bedre, så jeg orket å sette meg ned med litt lekser. Jeg har enda igjen to store prøver denne uken; i fransk og matte. Men etter disse to prøvene er det en eller to hele uker uten noen store prøver (har jo fortsatt de øktlige fransk glose- og verbtestene). Aahh, det blir digg! Men nok om det. Om kvelden målte jeg temperaturen min, og det viste seg at jeg hadde en svak feber, så jeg fikk ikke lov til å dra på skolen neste dag.

I dag følte jeg meg enda bedre - jeg er faktisk på bedringens vei! Etter å ha slakket litt foran dataen, jobbet jeg med matte mens jeg hørte på musikk i en-to timers intensjobbing. Deretter tok jeg en pause. Jeg var faktisk i godt humør - jeg hadde det bra!

Men jeg må si jeg aldri hadde klart å få humøret mitt så høyt som det ligger nå, hadde det ikke vært for all hjelp og råd jeg har fått i det siste. Rådene går ofte ut på at jeg må lytte mer til kroppen min (jeg gir ikke kroppen min så mye søvn som den trenger). Jeg har også hørt at skolen er ikke alt, noe som jeg har tendens til å tro, og det at jeg må finne på ting som gjør meg glad som en avkobling på all skolearbeidet.

Jeg tror denne sykdommen på en måte har vært bra for meg! Jeg har innsett ting jeg ikke har sett så klart tidligere! Nå er jeg klar til å møte livet på en mer positiv måte! Gud hjalp meg faktisk i denne perioden, selv om jeg ikke trodde det: Jeg trengte denne kjipe lørdagen for å vite at nå kunne ikke ting bli verre - jeg har nådd bunn. Det var bare én vei igjen; nemlig oppover!

Æsj, nå begynner jeg å føle meg sliten igjen... Jeg får varme opp middagen fra i går (er faktisk sulten!) og hvile meg litt før jeg må i gang med lekser igjen.

Ha en flott november!
~ Bella

"Be nice to everyone you meet, they are fighting a battle you know nothing about"

Kommentarer

  1. Stakkar! :/ godt du har så mange rundt deg som gir deg omsorg og råd :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg føler meg virkelig privilegert som er så rikelig omringet av mennesker som vil meg vel! :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!