Kort oppsummering for de siste dagene.

Jeg rekker ikke å skrive så mye, for jeg skal legge meg nå. Det er bare så vidt jeg klarer å holde øynene oppe, men siden Analin er på badet og dusjer, rekker jeg å skrive i noen minutter.

Jeg har i det siste hatt veldig store problemer med å sove på bussen. Det ligger altfor mye (u)nødvendig informasjon i i hodet mitt som tar så stor plass! Jeg fortalte dette til Sander, en klassekamerat, og da lånte han meg sine ørepropper! Han sa at det var mye bedre kvalitet i disse enn de jeg hadde. Uheldigvis var de litt for store, og datt ut av ørene mine til stadighet. Jeg fortalte dette til ham dagen etter, og da hadde han faktisk tatt med seg ekstra ørepropper som var mindre! Hva han hadde gjort for meg :) Og gjett hva? Jeg har faktisk fått det mye bedre på bussen! Om jeg ikke alltid sover, er jeg i hvert fall mer avslappet - en h-e-r-l-i-g følelse!

Jeg har også funnet ut at jeg er blitt så lei av å spise mat! Jeg aner ikke hvor det kommer fra, men jeg har mistet helt matlysten. Jeg spiser veldig for lite for tiden, og drikker enda mindre! Jeg må skjerpe meg her - siden jeg trener en god del, er det veldig viktig å få i meg nok karbohydrater.

Og ENDELIG viser det seg positivt fra hybelfronten! I går sendte jeg ut tre meldinger til "hybler i Hønefoss". I dag fikk jeg svar fra alle; én hybel var allerede utleid, én annen var litt usikker - jeg måtte ringe tilbake i slutten av denne måneden - men den siste gikk bra! Vi skal faktisk dra på visning allerede i morgen, etter skolen! Skal si jeg gleder meg.

Det ble visst et lengre innlegg enn det jeg hadde trodd... Men nå skal jeg legge meg! Jeg har bestemt meg for å legge meg tidlig denne uken, og må derfor få en god start.

Vet du om noe som kan hjelpe meg med søvnproblemene mine?
Har du noen forslag til noe som vekker matlysten min?


Take care, folks! :)
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!