Still ill...

Jeg er fortsatt forkjølet, men jeg merker at jeg er på bedringens vei! Det er så deilig!

Dagen i dag startet med å se hva nytt som hadde skjedd på Facebook (siden i går.....) og å sende noen viktige meldinger til lærere og elever på It's Learning. Deretter gikk jeg i gang med mer mattelekser. Ja, for det er nettopp det som har preget mine dager nå som jeg har blitt syk. Jeg har nemlig en matteprøve til fredag, og jeg følte jeg ikke lå så godt an til denne prøven som jeg ville være. Derfor har jeg regnet så mye jeg har orket, som har ført til at jeg føler jeg har bedre kontroll på stoffet nå! Men det er en del ting jeg lurer på, som vanlig... Jeg håper jeg får snakket med mattelæreren før prøven.


Jeg har forresten fått meg en ny datamaskin! Det begynner å bli en stund siden nå, men jeg har visst ikke fortalt det enda. Grunnen var at min kjære tvillingssøster klarte ved uhell å miste den gamle i gulvet, som resulterte i at den tok natten med det samme... Verken jeg, noen andre i familien eller til og med dataeksperter klarte å få liv i dataen igjen, så det endte med en ny data i stedet (nå må jeg jo få med at vi fikk denne dataen siden vi hadde forsikringspapirer)!

Nå snør det utenfor. Vanligvis ville jeg ha klaget på det, men jeg skal begynne å bli mer positiv! Den nye Anabel sier derfor at det er godt det snør, for vi trenger en hvit jul! Og hvis jeg ikke husker feil, fikk vi ikke det i fjor. Dessuten trenger vi snøen til å lyse opp de mørke dagene - sett på to måter.

Take care!
~ Bella

"You don't drown by falling in water. You drown by staying there"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!