Fredagens hybelvisninger

Etter at jeg hadde tatt en utholdenhetsøkt på Elixia, kom mamma og pappa og hentet oss. Det var tid for å se på hybelen, som nevnt i forrige innlegg. Vel inne i bilen, fortalte mamma det hadde ringt enda en hybel, og at vi skulle se på den etterpå. Der og da tenkte jeg; "så unødvendig, jeg er sikker på at jeg vil like den første hybelen!"

Den første hybelen lå et godt stykke over sykehuset, og det første inntrykket jeg fikk da vi kom frem, var at alt så mindre ut (jeg hadde nok satt store forventninger). Men jeg lovte meg selv og være positivt innstilt, så jeg svelget i meg "skuffelsen". Da vi kom inn i hybelen, så vi at det var enda mindre enn jeg kunne ha forestilt meg. Videre fortalte mannen det ikke fantes tilgang på vann, noe som gjorde at vi måtte inn i deres hus for å få vann. Da jeg var på vippen til å gi opp, fortalte han at vi skulle komme og se på stuen - vi hadde nemlig bare sett soverrommet(/kjøkkenet)! Vi måtte ut og over på den andre siden av eiendommen. Der møtte et mye flottere rom oss. Dessuten var det en flott utsikt utover Hønefoss på den ene siden, og Østmodum på den andre! Plutselig ble jeg ikke like negativt innstilt lenger. "Men hvor var badet?" begynte vi å lure på. Da måtte vi enda en gang ut av dette huset og inn i selve bygget. Men badet var veldig fint!

Etter hybelvisningen, kunne jeg faktisk tenke meg denne! Men de andre var visst ikke like optimistiske. Hybelen var jo fordelt på tre hus, og det var ikke engang tilgang på vann. De klarte og overtale meg, og det ble til at vi måtte legge all vår lit til den siste hybelen.

Da vi kom frem til den andre hybelen, fant vi fort ut at det var et av nabohusene til Gyda! Ei ung dame viste oss rundt på hybelen, som var i 2. etasje. Hybelen besto av en do, et bad, to soverom, et kjøkken og en veranda. Dette så flott ut! Hybelen kostet oss 5400 kr med strøm i tillegg, og det var ikke så verst! Hybelen ligger jo ikke langt fra verken skolen, Elixia eller stadion, noe som er et stort pluss! Den eneste ulempen, var at vi måtte dele bad og kjøkken med datteren i huset, men det blir forhåpentligvis ikke et stort problem.

På vei hjemover, begynte vi å diskutere. Det ble til at vi strøk den første hybelen, og går for den siste vi så på. Vi skal si ifra etter denne helgenen; hvis vi får flere hybelvisninger innen den tid, kan det hende vi skifter mening, men det tror jeg egentlig ikke. Jeg likte virkelig denne hybelen!

Hva syns du? Gjør vi det riktige valget?

Ha en flott helg!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!