Savner skolen!

Nå har jeg vært borte fra skolen i en hel uke, og jeg begynner å bli ganske lei av å være syk!! Jeg er ofte svimmel, spesielt av høye lyder (eller som jeg tolker som høye), og hoster. Men det er heldigvis ikke så ille lenger. Jeg satser på å komme sterkt tilbake til skolen på mandag!

Mens jeg har vært syk, har jeg hatt tid til å tenke på meg selv. Tenke over livet mitt. Vel, dette kan faktisk høre litt dumt ut; har jeg liksom ikke hatt tid til dét før? Men jeg har faktisk ikke tatt meg skikkelig tid til det. Det eneste som stadig står i hodet mitt, er skolearbeid, og jeg pleier ikke å få plass til noe annet enn det.

Uansett... Jeg har også fått tid til å gjøre ting som interesserer meg! Først og fremst vil jeg si at jeg har fått tilstrekkelig med søvn, noe som alltid er mangelvare hos meg. Men jeg har også fått tegnet litt! Det tar jeg meg nesten aldri tid til, det var derfor så gøy å gjøre det igjen i dag!
Grunnen til at jeg nesten aldri tegner, er kanskje fordi jeg bruker veldig lang tid på hver tegning (jeg brukte 2-3 timer på denne), noe som resulterer i at jeg tenker jeg ikke har tid til det - du vet, det er alltid leksetid...
Men jeg skal skjerpe meg på dette! Jeg skal ta meg tid til å gjøre ting som interesserer meg. Jeg skal bli flinkere til å finne balansen mellom skole og fritid, for denne balansen har i det siste vippet altfor mye til skolesiden. Jeg sier ikke at jeg skal slutte med skoleabeid, selvfølgelig! Det kommer jeg aldri til å gjøre... Men jeg skal også gjøre ting som gjør meg glad. Skolen har brutt meg seriøst langt ned i det siste. Derfor jobber jeg med å bygge meg selv opp igjen, og jeg må si jeg har fått en ganske god start!

Ta vare på deg selv!
~ Bella

"A journey of a thousand miles begins with a single step."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!